24 серпня у Копичинцях Гусятинського району, відбулося святкування 21-ої річниці Дня незалежності України та Дня міста

Поділитися

Разом з місцевими жителями та гостями міста у святкуванні взяли участь представники та активісти Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина», зокрема місцевий голова – Володимир Пеляк та кандидат у народні депутати від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» по 166-му виборчому округу – Михайло Апостол.

Розпочали дійство урочистою панахидою біля хреста переселенцям за участю всіх релігійних громад міста. Промовивши молитви за долю України, представники духовенства побажали учасникам свята Господньої опіки на шляху відродження та становлення процвітаючої української держави.

Після цього відбулося покладання квітів до пам’ятників борцям за незалежність України

Також, із вітальним словом до громади звернулися голова міста – Володимир Пеляк та кандидат у народні депутати від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» – Михайло Апостол.

Після всіх привітань, власне ,і розпочався святковий концерт, в якому взяли участь місцевий вокальний ансамбль «Земляки» та колективи копичинецького Центру культури і дозвілля. А також гості міста, зокрема, колоритні учасники фольклорного гурту «Веселі галичани», який працює при Тернопільській обласній філармонії.

І на завершення, представляємо вашій увазі фото із проведення свята

Головний “мусор” Тернопільщини ..оцінив Янукович

Як УДАРівці Максимова перемогли Кайду з Тягнибоком і Надалом