Блудний син УНП повернувся на Тернопільщину за депутатським мандатом. Шафранського “списали”

Поділитися

23 листопада 2007 року тернополянин Андрій Давиденко став народним депутатом України. Він був №62 у блоці “Наша Україна”. Після цього про нього на Тернопільщині не було чути. За чимало років нардепства пан Давиденко не провів ЖОДНОГО прийому громадян на Тернопіллі!

У червні 2008 року народного депутата України, голову ВМГО “Українська Народна Молодь” Андрія ДАВИДЕНКА було обрано головою Житомирської обласної організації Української народної партії.

Нового голову Житомирської обласної організації було обрано таємним голосуванням під час звітно-виборчої конференції обласної парторганізації. В її роботі взяли участь 235 делегатів від 10 міських та 26 районних організацій області, а також голова УНП Юрій КОСТЕНКО. Андрія ДАВИДЕНКА було висунуто єдиним кандидатом на голову обласної партійної організації. “За” його кандидатуру проголосували 214 делегатів. Коментуючи результати голосування, лідер УНП Юрій КОСТЕНКО зробив багато “бла-бла-бла” язиком:  «Андрій ДАВИДЕНКО зможе запропонувати Житомирській партійній організації низку таких ініціатив на місцях, за яких УНП наближатиметься своїми діями до потреб кожної людини: вирішення проблем із землею, захист фермерства, побутового сміття тощо». «Конкретна робота на місцях, політичні заходи, які захищають інтереси громадянина на місцях – з цього має розпочинатися формування політичної стратегії Житомирської організації в нових умовах. Саме під таким кутом зору і виступив кандидат на посаду партійної організації ДАВИДЕНКО. З одного боку, ДАВИДЕНКО – людина патріотичних поглядів, котра пройшла досить великий шлях політичної роботи, що починалася з молодого Руху, а іншого – котра має конкретний управлінський досвід, адже створив низку малих підприємств», – зауважив він.

Проте, напевно, на Житомирщині нічого путнього не було зроблено, якщо Давиденко повернувся на рідну Тернопільщину. Пан Андрій є людиную екс-керівника ДУСі Ігоря Тарасюка. Саме з допомогою капіталів останнього спробує задурити мізки мешканцям Теребовлянського, Гусятинського, Бучацького та Монастириського районів.

Неофіційно тернопільській інтернет-газеті “Про все” вдалось дізнатись, що попереднього кандидата в нардепи Віталія Шафранського “списали” через шлейф негативної інформації, яка почала супроводжувати його виборчу кампанію.

Довідка

Андрій ДАВИДЕНКО народився 1976 р. у Тернополі. У 1993 році закінчив фізико-математичний ліцей при Тернопільському державному педагогічному університеті імені В.Гнатюка. У 1998 р. закінчив фізико-математичний факультет цього ВНЗ, здобув кваліфікацію спеціаліста з математики, фізики, учителя математики, фізики та основ інформатики. З 1998-2001 р. навчався в аспірантурі Інституту математики НАН України. У 2003 р. захистив кандидатську дисертацію та здобув науковий ступінь кандидата фізико-математичних наук.

У 2001-2005 рр. – молодший науковий співробітник відділу диференційних рівнянь та теорії коливань Інституту математики НАН України. З лютого 2005 р. – помічник-консультанта народного депутата України у Верховній Раді України ІV скликання. З квітня 2005 року – радник Керівника Державного управління справами.

Член Української народної партії. У 2007 р. обраний народним депутатом України за списком виборчого блоку НУ-НС (№62).

На Тернопільщині прокуратурою заявлено позов в інтересах держави щодо стягнення 250 тис. грн. збитків, завданих у сфері державних закупівель у Збаразькому районі

Рухівці Тернопільщини теж йдуть у нардепи