Голова КВУ у Вінницькій області агітатор чи незалежний громадський діяч?

Поділитися

Владислав Телень (голова ВГО Комітету Виборців України у Вінницькій області), назвав вінницьких кандидатів «сірою масою», виділивши серед них осіб, які дійсно мають шанси.

 

1 серпня на конференції «Як стартувала виборча кампанія на Вінниччині?» Владислав Телень замість того, щоб реалізувати основну місію КВУ, далі цитуємо сайт КВУ:

 

Всеукраїнська громадська організація “Комітет Виборців України” (КВУ) – незалежна громадська організація, нейтральна до політичних партій та виборчих блоків. КВУ діє на засадах добровільності, рівності своїх членів, самоуправління, законності і гласності. Дата створення КВУ – 20 лютого 1994 року.


Місія КВУ – Активізація громадян до участі в управлінні державою та реалізації їх конституційних прав. Метою діяльності організації є не лише допомога конкретним людям у вирішенні їх конкретних питань, а й ініціювання інституційних змін, які могли б наблизити українське суспільство до демократичних стандартів.


 Взявся робити незрозумілі закиди в сторону вінницьких кандидатів, які можна розцінити як вплив на волевиявлення мешканців області.

 

Телень весь час нарікав на неяскравість вінницьких кандидатів в депутати, на їх невідомість та вказував, що шансів пройти в них немає ніяких.

 

«Якісь вони сірі ці списки, немає ніяких яскравих осіб, а лава запасних могла б бути довшою. Більшість з кандидатів нікому не відомі, ніхто з них не зробив нічого особливого в своєму житті. На перемогу шансів, як таких, вони не мають. Розігруватись місця будуть між самовисуванцями», – наголосив Телень.

 

Знаючи, що до його думки прислухаються вінничани, пан Телень “допоміг” багатьом кандидатам на старті виборчого процесу.

 

«Списки чомусь у нас зовсім бліді, що почитаєш список Регіонів, що Опозиції чи Комуністів, а Удара – зовсім!!!», – насміхався Телень.

 

Забракував він і кандидатів від партії Королевської, заявивши, що і там нікого вагомого не побачив.

 

А от в Кудлаєнко, за його словами, шанси є, але малі.

 

«Може бути цікаво в 13-му окрузі, де Катеринчук, Гайдай, Кривопішин. Та в 14-му окрузі, де Мельничук та Закусілова», – швидко сформулював Телень.

 

Також запевнив, що ніхто не зможе змагатися з Григорієм Калетніком у 18-му окрузі чи з Олексієм Порошенко в 16-му окрузі.

 

Ось так визначив Телень переможців та аутсайдерів!

 

За його словами виходить, що всі переможці в мажоритарних округах вже визначені, а невідомі так і залишаться невідомими.

 

У залишку риторичне питання до пана Владислава, цікаво, він розгледів навколо себе представників регіональних ЗМІ, які в той чи інший спосіб миттєво поширять ЙОГО ВЛАСНУ ДУМКУ, щодо кандидатів?

 

Хотілось би почути з цього приводу думку Олександра Черненка (голови КВУ України), якому ми надсилаємо відповідний інформаційний запит.

http://svobodaslova.in.ua

Кожній сім’ї з Тернопільщини, яка втратила 30 липня 2012 року своїх рідних у ДТП на території Польщі буде надано матеріальну допомогу в розмірі 10 тисяч гривень

У Тернополі відремонтують фонтан «Спогад»