Як Юрій Чижмарь у Чорткові «поховав» свій рейтинг в «трупарці»

Поділитися

Майже цілий рік на Тернопільщині проводить віртуальну виборчу кампанію колишній наймолодший губернатор Тернопілля Юрій Чижмарь. Ставленик Балоги запам’ятався мешканцям краю постійними скандалами: війною з бютівцями, перепалкою в газетах з генералом міліції Максимовим, аврально-злодійським методом ліквідації повені і ще більш хаотичним ремонтом доріг із залученням фіктивних фірм-прокладок, походеньками «наліво» і т.д. і т.п. Після «кислотного скандалу», який детально описала всеукраїнська преса, Чижмарь на Тернопіллі фізично не появлявся. Стидався. Лише красувався на біг-бордах. По всій області. Щомісяця Юрій Васильович «викидав на вітер» вартість двокімнатної квартири. А що тут такого, коли ліпший колега – сумнозвісний будівельний аферист Зіновій Щепановський  одарив Чижмаря дачами і квартирами по всій Україні.

Провівши замір рейтингу, Юрій Чижмарь вирішив, що найперспективнішим для нього є південний виборчий округ. Там і наліпив реклами на кожному слупі, в кожній газеті. Казали, що навіть міністр МНС Віктор Балога водив його на здибанку до найзаможнішого уродженця Тернопілля Дмитра Фірташа. Чи погодили кандидатуру Чижмаря невідомо. Проте вповідають, як Фірташ, під час останнього візиту до рідного села Синьків Заліщицького району,  розповів Хоптяну враження про облитого кислотою казанову Балоги.

Вперше цього року на Тернопільщині Чижмарь появився в Чорткові разом з Патріархом Філаретом 11 серпня. Глава УПЦ КП благословив його. Проте парафіяни Святопокровського храму були здивовані такою політизацією духовного життя. Люди незадоволено бурмотіли. Згодом дотепники жартували, що Чижмарю у Чорткові нічого не світить, адже його виборчий штаб знаходиться у «трупарці». Хто захоче заходити у таку установу за агітками? Та й яка політика може проводитись із такої установи?

Особливо шокує ця обставина селян. Почувши від агітаторів адресу, де знаходиться штаб Чижмаря, люди відразу хрестяться і нічого вже від нього не хочуть. Для чортківчан там знаходиться бюро ритуальних послуг.

Як Анатолій Вихрущ під опозиціонера замаскувався (фото)

Судові процеси над Тимошенко і Луценко – це просто розправа