Як розпочати свій бізнес?

Поділитися

У Гусятинському райцентрі зайнятості відбувся інформаційний семінар на тему: «Як розпочати свій бізнес?».  

Для того, щоб допомогти учасникам семінару прийняти зважене рішення щодо започаткування власної справи на захід було запрошено колишню безробітну, а нині успішного підприємця Оксану Поворозник. Пані Оксана свого часу за сприяння РЦЗ зайнялася торгівлею канцтоварів. Зараз вона орендує одне з приміщень центрального Гусятинського універмагу, а в перспективі надіється мати власний магазин.

Приватний підприємець, виступаючи перед присутніми на семінарі, зазначила, що  власна справа – це не найлегший шлях у працевлаштуванні. Але саме він дає вихід із ситуації безробіття при дефіциті робочих місць та нестабільності ринку праці.

«Малий бізнес –  для найбільш активних і рішучих, – підкреслила Оксана Поворозник. –Він для тих, хто звик покладатися на власні сили і можливості. Кожен з нас володіє цінними духовними якостями: честю, сміливістю, порядністю. Примусьте ці якості характеру працювати на себе повною мірою, і успіх не забариться!»

Семінар пройшов дуже жваво, цікаво, а головне – результативно. Адже після заходу двоє безробітних вирішили зайнятися підприємництвом за допомогою служби зайнятості.

 

На Тернопільщині заступника головного лікаря райлікарні притягнуто до відповідальності за корупцію

Майже половина дошкільнят Тернополя мають порушення зору (відео)