Крадії полюють на мобільні телефони

Поділитися

Співробітники Зборівського райвідділу внутрішніх справ за підозрою у скоєнні крадіжки затримали 27-річного тернополянина. Молодик спокусився на чужий мобільний телефон.
Житель обласного центру в пошуках заробітку перебрався на Зборівщину. Влаштувався на сезонні роботи в одне із фермерських господарств. Якось після важкого робочого дня, роботодавець запросив його до власної оселі. За чаркою чоловіки розговорилися. Коли господар відволікся, невдячний гість поцупив його мобільний телефон. Чужу домівку покидав з поспіхом – поки власник не здогадався про втрату. Виявивши, що мобілка зникла, потеплілий звернувся до працівників районної міліції. Злодія швидко затримали, проте чужу річ він уже встиг продати. Ще б пак, досвід у кримінальних справах мав – був судимий за шахрайства. Проти зловмисника порушили кримінальну справу за статтею 185(частина 3) Кримінального кодексу України.
Неприємність залишитися без двох мобільних телефонів мала і молода мешканка райцентру Кременець. Все сталося у розважальному закладі. Допоки дівчина веселилася, танцювала, свою сумочку залишила без нагляду. Коли настав час йти додому, виявила, що її речі зникли. Кинулась шукати та марно, ніхто нічого не бачив. Самостійно знайти сумку з двома мобільними телефонами не вдалося, тож звернулася за допомого до міліції. 20-річного крадія затримали «по гарячих слідах». Мобільні телефони у нього вилучили. Порушено кримінальну справу за статтею 185 (частина 1) Кримінального кодексу України.

У Рукомиші скеля впала на церкву (відео)

Допоможіть розшукати безвісти зниклих!