Мера Гусятина затвердили кандидатом в нардепи і він відразу… поїхав на море

Поділитися

Мешканці Гусятина шоковані: їхній мер-патріот та господар Михайло Савчук пішов в нардепи в супереч домовленостей об’єднаної опозиції. Чому рухівець пішов само висуванцем в Гусятині говорили кілька днів. Дехто казав, що Савчук разом з обласним керівником НРУ Анатолієм Вихрущем таким чином протестують проти політики знищення НРУ лідером Борисом Тарасюком, який «провів» у прохідну частину списку опозиції лише себе і кума Коваля. На мажоритарну Тернопільщини із 5 округів рухівцям дісталась дуля.

Чи зніме свою кандидатуру пан Савчук на користь кандидата від об’єднаної опозиції Михайла Апостола, ну а Анатолій Вихрущ на користь Володимира Бойка – покаже лише час.

Звісно, особистий рейтинг Михайла Савчука в Гусятині вищий, ніж в бютівця Михайла Апостола. Проте, у трьох інших районах 166 виборчого округу, де вони балотуються, представник Батьківщини суттєво переважає гусятинського політика.

У Тернополі поширюється інформація, що незабаром до обласного центру завітає Борис Тарасюк і виключить з Народного Руху України Анатолія Вихруща та Михайла Савчука.

Ну а поки мер Гусятина відпочиває на морі, мешканці дивуються як у розпал передвиборчої кампанії рухівець дозволив собі екзотичний відпочинок. Одні краяни звинувачують його в зраді опозиції, інші схильні вважати його вмілим політичним комбінатором, який хоче продемонструвати, що і з районними лідерами необхідно рахуватись.

Тернопільський заробітчанин шокований препаскудним ремонтом тротуару на масиві “Дружба” (фото)

Шалений тиждень в Україні (відео)