Північний виборчий округ поповнився ще одним кандидатом у депутати

Поділитися

Кандидатом у депутати до Верховної Ради по одномандатному мажоритарному округу №164 (Збаразький, Лановецький, Підволочиський, Шумський райони, частина Кременецького району) зареєструвався фінансист із великим досвідом управлінської роботи та успішної реалізації проектів у різних сферах бізнесу, наш земляк, член партії «УДАР» Віталія Кличка Віталій Ломакович.

Офіційна біографія

Віталій Афанасійович Ломакович народився 7 жовтня 1970 року в місті Рівне, у сім’ї педагогів. Навчався у тернопільській середній школі №15, відтак закінчив економічний факультет Львівського державного університету.

Свою трудову діяльність розпочав у 1992-му начальником валютного відділу банку “Тернопіль-Кредит”. У 1993-му був запрошений на посаду фінансового директора українсько-німецького спільного підприємства «Форсайд», яке займалося експортно-імпортними операціями та вантажними перевезеннями. З 1994-го по 2003-й — директор філії, а потім — перший заступник голови Західно-українського кредитного банку. У 2003-му році створив групу компаній “Оптима” (недержавні пенсійні фонди, управління активами, торгівля цінними паперами). З 2005-го по 2011-й — голова правління акціонерного об’єднання «БМ Банк». У рейтингу українських банкірів, за версією «Інвестгазети», зайняв за результатами діяльності 2008-року почесне 15-те місце.

Віталій Ломакович — талановитий фінансист з великим досвідом управлінської роботи та успішної реалізації проектів у різних сферах бізнесу, зокрема, будівництва крупних об’єктів житлового та комерційного призначення. В 2005-2007 роках був членом Львівського міськвиконкому.

За національністю — українець. Член партії «УДАР» Віталія Кличка. Одружений. Виховує чотирьох дітей.

17 серпня мер Тернополя “побавиться в господарника”

За активної позиції прокуратури міста Тернополя у власність громадян передано недобудовану багатоповерхівку вартістю понад 8 млн. грн.