S O S перед виборами

Поділитися

Шановні представники політичних партій!

Кожна політична партія повинна перед виборцями відповісти на два основних запитання, які особисто і екзистенціально стосуються кожного громадянина України. Таким чином, кожен пізнає, чи Ваша партія виступає за життя, чи за геноцид України.

1) Яку позицію Ви займаєте щодо ґендер-гей ідеології?

2) Яку позицію Ви займаєте щодо ювенальної юстиції?

Ваше мовчання чи ігнорування свідчитиме про те, що Ви є зрадник українського народу.

В Україні цими днями відбувається прихований і цілеспрямований путч, який здійснюється через прийняття поправок до законів! Всі поправки мають один вектор – вони спрямовані на знищення моральних та християнських цінностей через впровадження ґендер-гей ідеології і ювенальної юстиції та перетворення України в колонію ЄС, а також її геноцид.

Резолюція ПАРЄ №1728 від 29.04.2010р. змінила значення терміну «ґендер», який тепер пояснюється як «соціальна стать», згідно якої чоловік має право заявити, що є жінкою і навпаки. Також включає педофілію, зоофілію і т.д.

Список ґендер-гей законопроектів, що реєструються у ВРУ майже щодня доповнюється новими. Наприклад:

– „Проект Закону … у сфері праці“ №8487 насправді підступно відкриває двері навчальних закладів для морального розкладу дітей. Таким чином інфіковані гомосексуалісти отримають офіційне право поширювати гепатит і смертельний СНІД.

– Прийнятий в першому читанні 05.06.2012 р. проект Закону «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні» №10468 забезпечує вільний розвиток збочень вже не тільки у сфері праці, а й на всіх рівнях життя суспільства. Згідно зі статтею 11 законопроекту Уповноважений з прав людини повинен дотримуватися міжнародних стандартів недискримінації! По суті мусить забезпечити дискримінацію 99% громадян.

– „Конвенція Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального розбещення“ ратифікована Україною 07.07.2012 р. Насправді на її основі гомосексуалісти, педофіли і транссексуали одержать не лише право, але й  привілей для розбещення шкільної молоді.

Ґендерні закони, як свідчить досвід іноземних держав, є троянським конем для впровадження гомодиктатури. А це означає:

а) надання переваг на усиновлення дітей гомосексуалістам і педофілам;

б) впровадження одностатевих шлюбів (ліквідація інституції сім’ї);

в) пропаганда збочень в освіті і в цілому суспільстві;

г) введення т.зв. антидискримінаційних законів (які карають батьків, що захищають своїх дітей від збоченців).

Плодами легалізації гендерних законів є шокуюча статистика з США: 70% носіїв СНІДу і гепатиту є гомосексуалісти, 50% вбивств у Нью-Йорку та 30 000 зґвалтованих дітей в Лос-Анджелесі теж вчинені ними. Гомосексуальні збочення несуть з собою садо-мазохізм, копрофілію (лизання калу партнера) або т.зв. «золотий душ», при якому взаємно обливаються сечею і т.д. До кінця 80-тих років СНІД вважався хворобою виключно гомосексуалістів.

В Німеччині в рамках толерантності до сексуальних меншин були відкриті доми розпусти для зоофілів (2012р.). Парадокс: проти цього збочення протестували не католики і не протестанти, а захисники тварин!

Вся ця гидота сьогодні впевненим кроком заполонює освіту в Україні (програма «Основи здоров’я» для 5-9 класів, що прийнята на колегії  МОНМС 31.05.2012р.).

З ідеологією гомосексуалізму тісно пов’язана злочинна ювенальна юстиція. Це наднаціональна структура, яка має право насильно, без доказів провини забирати дітей з будь-якої сім’ї. Її механізми після підписання нового Кримінального процесуального Кодексу вже узаконенi в Україні. Створення ювенальних суддів ламає всю систему правосуддя в Україні. Їх рішення може скасувати лише Страсбурзький суд!

В Норвегії (5 млн. жителів) був прийнятий закон (2012), яким усі батьки неочікувано були позбавлені батьківських прав. В Норвегії щорічно 59 із відібраних дітей закінчують життя самогубством.

Комітет ООН з прав (насправді безправ’я) дитини від 03 лютого 2011 року рекомендував в Україні створення незалежного національного механізму відповідно до Паризьких принципів (документ №A/RES/48/134). Згідно цих принципів, у Франції сьогодні є 2 мільйони штучних сиріт. 90% дітей було відібрано у батьків не за якісь порушення, а за т.зв. „задушливу материнську любов”.Згідно цієї моделі в Україні планується щорічно відбирати 30-50 тисяч дітей! Тут йдеться про найважчі злочини проти людства – злочини проти дітей!

– Серед зареєстрованих у Парламенті законопроектів є проект Закону «Про внесення змін до … охорони дитинства» №10625, який впроваджує механізми ювенальної юстиції. Ним також заплановано створити дитячі містечка, засновниками яких можуть бути міжнародні організації! Колишній італійський міністр внутрішніх справ Р.Мароні признав, що з 1260 російських дітей так звано усиновлених до Італії, знайшлося тільки 5, а багато з цих дітей були убиті на органи.

– В проекті закону «… щодо забезпечення права дитини на культурний та духовний розвиток» насправді знову йдеться про міжнародний обман. Під терміном «право на релігію і культуру» мається на увазі, що вже в садочках дітей будуть навчати магії, ритуальної розпусти і ритуального вбивання тварин. Це є т.зв. право на власну релігію і на виконання обрядів. По суті це є сатанізація дітей.

Скаліченим такими «правами» дітям та їх згорьованим батькам пропонують вирішення всіх їх проблем – евтаназію. Фашистський канцлер Німеччини A. Гітлер був піонером евтаназії. Сучасна канцлер Німеччини Меркель також є піонером геноцидних законів, включаючи евтаназію. В Голландії вже навіть працюють мобільні групи, які убивають людей прямо вдома. Резолюція 1763 ПАРЄ зобов’язала вже і  Україну до узаконення цієї масштабної гільйотини. Це підступний, повільний, але цілеспрямований геноцид народів. Кард. Гузар на конференції в Києві (2012) першим почав її пропаганду під промовистою назвою „доступ до обезболення”.

Створення єдиної світової влади, чіпізація, вакцинація, аборти, сексуальне анти-виховання, транс-ґендерна ідеологія, ювенальна юстиція, евтаназія – це все є антихристовим планом редукції людства, який приховано реалізує ЄС і ООН. Це злочини, важчі, ніж злочини фашизму.

Візантійський Католицький Патріархат на свято св. Володимира 28.07.2012 звернувся до Президентів України, Росії та Білорусії з проханням радикально відділитися від смертоносної ідеології – геноцидної програми ЄС.  Також звернувся з закликом до Президента України ініціювати анулювання всіх ґендер-гей законів і таких, що просувають ювенальну юстицію.

Український народ запитує: Яка позиція Католицької Церкви?

Ієрархія УГКЦ схвалює гомосексуалізм, а тим самим і  геноцид народу.

УП ГКЦ неустанно взиває S O S  на захист дітей і народу. Ієрархія УГКЦ і масони організували ліквідаційну кампанію в мас-медіа і маніпулюють державними органами (Львівська Облрада, 3.07.2012р.). Над двома вірними УП ГКЦ був проведений монстр-процес і вони були незаконно ув’язнені прямо на маніфестації в Дрогобичі, яка проводилася на захист дітей і моральних цінностей.

УП ГКЦ правдиво закликає: За Бога і за Україну!

А що ви, політики?

 

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Католицького Патріархату

+ Методій, ЧСВВр               + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі

 

 

Копії: Президентам України, Росії, Білорусії; Депутатам Верховної Ради України і Держдуми Росії; Президентам ЄС і євродепутатам; Представникам Церков України, Росії і Білорусії; ЗМІ

18 серпня о17.00 в Тернополі пройде перша в Україні громадська акція захисту «Бабусі та кота» (Театральний майдан)

У Тернополі відкриють кінотеатр