Шалайський та Онисько у Тернополі …спокушають журналістів-“блондинок” (відео)

Поділитися

Вчора і сьогодні у тернопільському Центрі комунікацій триває тренінг “Блогери проти корупції”. Проект проводиться Інститутом масової інформації за підтримки Freedom House. Участь у ньому беруть громадські діячі та журналісти.

Олег Онисько з Українського Медіа Сервісу, екс-головний редактор тижневика «ZIK» та Олексій Шалайський – ГО «Наші гроші», екс-головний редактор порталу «proUA»  спокушають журналістів з усієї Західної України. І не лише їх.

Спокушають думати. Аналізувати. А потім все це вчать правильно написати, подати і кайфувати. Від доброї роботи…

Щодо  роботи. Саме ці журналісти творили свого часу кращу версію журналу ПіК під керівництвом нині покійного Олександра Кривенка. Журнал був схожий на зразок сьогоднішнього “Тижня”, але подача була значно цікавішою.

Про що розповідають у Тернополі визнані авторитети не лише пера і диктофона? Дивіться відео, якщо вже не мали часу (полінувались підняти задницю і приїхати ліфтом на 4 поверх “Атріуму”). Якщо не полінуєтесь клікнути на відео, пам’ятайте: забава для мозку триватиме в “Атріумі” ще цілий день!



Директор “Оріону” Ярослав Карпик та компанія “Приватбуд А” Аркадія Шмідта довели обманутих пайовів до того, люди перекриватимуть залізничну колію (відео)

Рухівці Тернопільщини почали вибори