Тернопіль узимку може покритись кригою

Поділитися

Тернопіль — єдиний в Україні обласний центр, який не має альтернативної гілки газопостачання.

На цій проблемі на зустрічі з виборцями наголосив кандидат у депутати Верховної Ради Юрій ОЛІЙНИК.

— На відміну від інших обласних центрів, до Тернополя підходить тільки одна гілка газопостачання, яка постаячає голубе паливо для житлових будинків, підприємств, організацій. Не дай Боже стануться якісь непередбачувані обставини й цей газопровід узимку вийде з ладу, місто замерзне, — сказав Юрій ОЛІЙНИК.

Це — величезна проблема, на яку не звертають уваги діючі тепер депутати. Адже без газу не буде гарячої води, опалення, поперемерзають труби, залишаться без тепла родини з малими дітьми, старі люди.

Працюючи на посаді начальника управління капітального будівництва, ще в 2009 році Юрій ОЛІЙНИК подавав у відповідне міністерство цей об’єкт, як такий, що потребує першочергового фінансування. Повноважень ОЛІЙНИКА, як начальника обласного управління, не вистачало, щоб пролобіювати позитивне рішення. Це мали б зробити діючі тоді народні депутати від Тернопілля.

У передвиборчій програмі Юрія ОЛІЙНИКА фінансування альтернативної гілки газопостачання — одне з основних.

— Не патріотичні гасла, а патріотичні справи нам потрібні. Необхідно працювати на розвиток Тернополя, шукати можливості в Києві, щоб профінансувати життєво необхідні для міста проекти, — наголошує він.

Проти кандидата Петровського застосовують брудні технології

Плювок українцям до Дня Незалежності