Тернопільський нардеп Ярослав Джоджик №8 у списку політичних банкротів

Поділитися

Вчора на XI з’їзді «Нашої України» було затверджено передвиборчий список партії. Його очолив лідер «Нашої України», Президент України (2005-2010) Віктор Ющенко.

Також до першої п’ятірки увійшли лідер УНП Юрій Костенко, члени «Нашої України» Олексій Івченко та Ірина Ванникова. Завершує п’ятірку голова Політради партії Сергій Бондарчук.
Далі йдуть Михайло Дорошенко, лідер КУН Степан Брацюнь, член УНП Ярослав Джоджик, «нашоукраїнці» Зіновій Шкутяк та Григорій Омельченко.
У перших тридцяти рядках списку – Олександр Клименко, Ярослав Ющенко, Валентина Руденко, Віктор Павлюк, Андрій Даведенко, Марія Олійник, Лілія Григорович.

Лідер «Нашої України» Віктор Ющенко впевнений, що його політична сила отримає на парламентських виборах понад 10% голосів виборців.
Представляючи передвиборчий список, Віктор Ющенко наголосив, що завданням мінімум є провести до парламенту хоча б тридцять представників партії по загальнонаціональному виборчому округу та стільки ж – за мажоритарними округами.

При цьому він звернув увагу на те, що в списку немає спортсменів та діячів культури. Він зауважив, що 28 жовтня політичні сили повинні дати політичну відповідь, яким шляхом йтиме країна далі.

Голова Політради партії Сергій Бондарчук зауважив, що у списку немає зірок, оскільки парламент – не місце для шоу. На його переконання, у Верховній Раді мають працювати професіонали та патріоти. «У нас в списку всі на 100% відповідають цим критеріям», – сказав Бондарчук. Він наголосив, що парламент – це місце для щоденної важкої праці. «А зірки нехай розважають народ, а ми будемо на народ працювати», – сказав Віктор Ющенко.

XI з’їзд «Нашої України» затвердив також списки кандидатів по одномандатних округах.

Тернопольчанка Ольга Масливец начала четвертую в своей карьере Олимпиаду очень здорово

Землевпорядники Тернопілля видали понад 51 тисячу правовстановлюючих документів на землю