У Надала вже порахували курчат

Поділитися

До Тернополя у святкові дні завітає рекордна кількість іноземних гостей, повідомляє прес-служба мерії.

У період святкувань до Тернополя приїдуть близько трьохсот іноземних та вітчизняних гостей. Зокрема, чекають на візит представників міст-побратимів та міст-партнерів, з якими давно співпрацює міська рада. Гості, за словами міського голови Сергія Надала, завітають із польських міст Хожува, Ельблонга, Тарнува, Радома, а також Батумі (Грузія), Тирасполя (Придністров’я), Слівена (Болгарія), Касторії (Греція).

«Не лише погостювати, але й для того, щоб підписати угоду про співпрацю, до Тернополя завітають представники місцевої влади з Євпаторії, – додав Сергій Надал. – Вони приїдуть до нас зі своїм театром на ходулях, який візьме участь у відкритті оновленої вулиці Валової. Також будуть представники іноземних консульств, приїдуть наші сусіди. Як на мене, така присутність іноземних гостей чи не найбільша за останні роки».

Протягом 24-26 серпня у Тернополі проходитиме чемпіонат світу з водо-моторних видів спорту. Взяти участь у змаганнях на ставі приїдуть спортсмени з України, Естонії, Латвії, Росії, Литви, Італії, Словаччини, Австрії, Угорщини, Чехії, Польщі, Німеччини, Південно-Африканської Республіки.

В’ячеслав Кириленко підтримує Олексія Кайду

Тернопіль гулятиме тиждень! (відео)