УДАР – єдина політична сила, яка здатна змінити ситуацію

Поділитися

Засідання Тернопільського прес-клубу на тему «Настав час УДАРу. Про результати Х з’їзду» відбулося 7 серпня і було присвячене Х з’їзду Політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Присутні на засіданні активісти Тернопільської обласної організації Політичної партії «УДАР» розповіли про перебіг партійного з’їзду. До прес-клубу завітали голова Тернопільського обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Побер та активісти Віталій Максимов, Олег Ваврик, Микола Люшняк, Володимир Петровський та Ігор Яворський (представник Віталія Ломаковича).

–          У результаті з’їзду восьмеро тернопільських УДАРівців отримали можливість відстоювати інтереси Тернопілля у Верховній Раді України, – повідомляє Ігор Побер. – Це ті люди, які переконані, що політика має бути чесною, відкритою та прозорою.  Під час з’їзду Віталій Кличко наголосив на тому, що формував свою команду за трьома принципами: перший – відкритість, другий – внутрішня партійна демократія, третій – перевірка громадськими організаціями на непричетність до корупції або будь-яких інших незаконних дій. Потрібно сказати, що УДАР – єдина партія, яка заздалегідь, до з’їзду, оприлюднила список претендентів у кандидати. Це дало можливість громадськості обговорити запропоновані кандидатури. За результатами цієї громадської перевірки 15% претендентів було відсіяно.

Присутні активісти, що усі, хто виявився готовим до боротьби, публічно склали присягу, в якій зобов’язалися: захищати національні інтереси і не голосувати за закони, які цьому суперечать; стати дієвою політичною силою і не входити до союзу з Партією регіонів; виконувати рішення «УДАРу» та не зраджувати своїй фракції.

–          Різних людей у команді «УДАРу» об’єднує спільна мета: життя в Україні за європейськими стандартами. Кожен, хто йде на вибори від партії, несе особисту відповідальність за свої дії, – наголошує активіст партії Віталій Максимов. –  «УДАР» – єдина політична сила, яка здатна зламати існуючу корупційну систему та розпочати зміни на краще.

Про основні аспекти передвиборчої програми партії «УДАР Віталія Кличка», яка була прийнята за основу під час Х З’їзду політ сили у Києві, розповів Ігор Побер.

–          Як зазначив лідер «УДАРу Віталій Кличко, ми повинні потурбуватися про те, щоб кожен працюючий українець, не економлячи на харчах та одязі, за місячну зарплату зміг купити холодильник або пральну машину; пересічна сім’я протягом 3 років мала змогу придбати автомобіль, протягом 10 – житло за місцем проживання, – повідомляє Ігор Побер. – Необхідно створити стимули для економічного зростання у громаді. 100% податку на доходи фізичних осіб, на землю та податку на нерухомість будуть залишатися на місцях. Розподіл інших податків буде забезпечувати фінансування всіх потреб громади. Нульова ставка податку на прибуток – для новостворених підприємств на 3 роки; для створених на депресивних територіях – на 5 років.

Активісти «УДАРу» переконані, що для того, аби кожен українець мав рівні можливості з усіма, потрібно жорстко гарантувати дотримання прав людини, рівність усіх перед законом та забезпечити справедливий суд, вважають активісти УДАРу. Для цього необхідно посилити роль громадян в управлінні країною та контролі за державою.

Прес-служба ТОО ПП «УДАР Віталія Кличка»

Олексій Кайда: «Підписавши ганебний Закон “Про засади державної мовної політики”, президент суверенної України приєднався до гонителів, катів української мови»

Анатолій Вихрущ: “Україна втратила Президента”