Василь Чубак розпочав полювання на Стойка

Поділитися

Невдалий політик та ще більш кумедний меценат, Василь Чубак, втратив сон. Ще б пак, півроку співвласник торгово-розважального центру «Подоляни» бачив себе лише нардепом. Домовився з владою, отримав карт-бланш від Партії Регіонів, благословення від святих отців і відчув, що реально програє кандидату від об’єднаної опозиції, яким  виявився Іван Стойко. До узгодження спільної кандидатури між партіями «Свобода», «Батьківщина», «Фронт змін» та «За Україну» Чубака дратував побратим Тягнибока Олег Сиротюк. Він висів на багатьох біг-бордах у Чортківському, Борщівському та Заліщицькому районах.

Молодого політика Чубак не сприймав. Проте, коли «подолянин» отримав на округ діючого нардепа від опозиції, втратив спокій. Щоб якось зарадити психологічному дискомфорту, вирішив подивитися як сприймають Івана Стойка на окрузі. Яким же його було розчарування, коли побачив, що люди горнуться до опозиційного кандидата, приймають як рідного. Не витримав Василь Чубак лихої долі і вирішив запустити «чорнуху» на Стойка. А де ж її взяти? Стойко не злодій і не запроданець. Значить треба щось придумати. От і сьогодні у селі Лосяч Борщівського району, де Іван Михайлович мав прийом громадян, Василь Чубак приїхав особисто на бордовому «інфініті», але зайти до зали клубу не наважився. «Запустив» фотографа, який мав завдання зазняти як до Стойка мало людей приходить на зустріч. Насправді ж це був прийом громадян. А яка в цьому різниця? – запитає пересічний обиватель. Значна. На зустріч приходять люди послухати політика. Всією громадою. А на прийом громадян записуються із бідами і клопотами, щоб допоміг вирішити.

Завершивши прийом громадян, Івана Михайловича попросили  розказати ще й про політичну ситуацію в Україні, як він оцінює ті чи інші події. Маючи час, Стойко з радістю погодився поспілкуватися з півтора десятком селян . І тут, як татарин, залетів до зали «чубаків прихвостень», зазняв зустріч і дременув.

-Певно будуть розказувати, що мало людей до вас прийшло,- заговорили в голос люди, -але ви не переживайте, у селі й так опозицію підтримують, а з Чубаком поруч навіть в церкві ніхто стояти не хоче, не те, щоб на зустріч прийти.

На Тернопільщині державного виконавця притягнуто до відповідальності за корупцію

Міліціонери нагадали Сцібайлу колишні “гріхи”