Віталій Ломакович розпочав бій за Україну!

Поділитися

Віталій Ломакович, кандидат у народні депутати від партії «УДАР», розпочав свій бій за Україну в 164 одномандатному виборчому окрузі. 17 серпня він ознайомив представників мас-медіа зі своєю передвиборчою програмою.

Вивчивши проблеми округу, до якого належить п’ять районів (Кременецький, Шумський, Підгаєцький, Збаразький, Лановецький), політик визначив п’ять ударів, які змінять країну. І це не просто слова. «До цього я не був у жодній політичній партії і не брав участі у виборчих перегонах як їх учасник, – зізнався пан Віталій. – Для мене політика завжди уявлялася чимось не дуже чистим, не дуже серйозним. Проте відчув, що «УДАР» – це та політична сила, яка кардинально відрізняється від усіх, що до цього були представлені на політичній карті України і в парламенті зокрема. Тому я вирішив свою подальшу долю пов’язати з командою Віталія Кличка».

Перший удар має зламати корупційну систему, другий – встановити контроль громадян над державою, третій – побудувати країну рівних можливостей, четвертий – надати реальну владу місцевим громадам і п’ятий – досягти європейських стандартів життя.

«Щодо округу №164, то я працюватиму над тим, щоб усі замки краю були включені у перелік світової спадщини ЮНЕСКО, що дасть змогу залучити кошти з європейських фондів розвитку і підтримки на їх відновлення та функціонування. Докладатиму всіх зусиль, щоб було зроблено ремонт і приведено до належного стану всі навчальні заклади регіону. Також необхідно заснувати нові промислові підприємства з виготовлення сільськогосподарських засобів малої механізації. Важливим є створення умов для залучення інвестицій та відродження промисловості краю та міжрегіонального оптового сільськогосподарського ринку в смт. Підволочиськ тощо», – наголосив пан Віталій.

Єдиною умовою успіху передвиборчої програми кандидата у народні депутати від партії «УДАР» по 164 одномандатному виборчому окрузі Віталія Ломаковича є підтримка виборців, які, так само, як і він, прагнуть змін в Україні.

«На кожній зустрічі я закликаю людей не продавати свій голос, тому що це гріх. Як за церковними канонами, так і за суспільними нормами, –  переконаний В. Ломакович. – Не можна голосувати шлунком. Треба голосувати серцем і головою. Тому закликаю кожного бути чесним, прийти на вибори та зробити правильний вибір, для того, щоб не виживати в Україні, а почати в ній жити».

Фонтан “Спогад” переселили зі ставу, а звідки переселили бруд? (відео)

«Італійську хімчистку» пропісочать