За Стойком їздить по 100 кілометрів провокаторша

Поділитися

Сьогодні у Заліщиках відбулась зустріч кандидата у народні депутати від об’єднаної опозиції Івана Стойка з місцевими мешканцями. Як відомо, саме у південному окрузі – Борщівському, Заліщицькому та Чортківському районах балотується у нардепи Іван Михайлович. Разом з п.Стойко у південні райони приїхав один із опозиційних лідерів В’ячеслав Кириленко. Говорили політики з людьми про наболіле.

Коли слово мав Іван Стойко, у залі розпочала дебоширити провокаторша, яка «супроводжує» чи не усі його виборчі кампанії. Перебиваючи виступаючого, вона почала кричати, що він не такий вже білий і пухнастий, як розповідає. Зал завмер в очікуванні. Стойко відверто сказав, що ця жінка паплюжить його давно, хоч він довів у суді, що ця справа сфальшована. Люди переглянулись і почали говорити, що не знають цієї жінки, що вона не місцева. Виявилось, приїхала аж з Тернополя. Коли провокаторша почала зривати зустріч, зал попросив її вийти. Присоромлена жінка з двома «тілоохоронцями», які її супроводжували, змушена були покинути зустріч.

Місцеві мешканці були шоковані методами влади, яка не гребує нічим, лиш би дискредитувати кандидатів від об’єднаної опозиції.

Список “Нашої України”, або Прогулянка по кладовищу

Проти справжнього Бойка висунули клона