Чому тернополяни телефонують в податкову?

Поділитися

З початку цього року до Тернопільської об’єднаної ДПІ надійшло поштою 10 запитів щодо публічної інформації.

У своїх запитах на інформацію заявники насамперед цікавилися реєстраційними даними суб‘єктів господарської діяльності-юридичних та фізичних осіб, інформацією про стан розрахунків з бюджетом. Також у запитах порушувалися питання щодо адміністрування та сплати податку на додану вартість, єдиного податку та податку на доходи фізичних осіб.

Всі отримані запити розглянуто у встановлений законом термін.

На антикорупційний проект Державної податкової служби України «Пульс податкової» від тернополян надійшло 5 звернень, які розглянуто та вирішено по суті у встановлені законодавством терміни.

Нагадаємо, що Пульс податкової» – це гаряча телефонна лінія, яка працює за принципом call-back (податківці не тільки приймуть звернення, але й потім повідомлять про результати перевірки та вжиті заходи).  Працює лінія цілодобово: з 8-30 до 19-30 інформацію приймають оператори, у неробочий час – інтерактивний автовідповідач. Номер «Пульсу податкової»: (044) 284-00-07.

Про факти вимагання та отримання хабара, інші протиправні дії з боку посадових осіб податкової служби, в тому числі податкової міліції, мешканці Тернополя та Тернопільського району можуть повідомити у відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області за адресою: м. Тернопіль вул. Білецька, 1, кабінети 705, 707, або за телефоном “довіри” 0-800-501-007.

За матеріалами сектору забезпечення доступу до публічної інформації

та розгляду звернень громадян Тернопільської об’єднаної ДПІ      

Від суб’єктів господарювання Тернополя надійшло 24,3 млн.грн. плати за землю

Терміни сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності