Чи сказав Митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій Семенюк олігарху Фірташу, що ані злодії, ані зажерливі Царства Божого не успадкують? (відео)

Поділитися

Про візит прем’єр-міністра Азарова на Тернопільщину написали чимало ЗМІ. Переповідати вражаючі цифри не будемо: ні цифр фінансових вливань, ні масштабів будови, ні об’ємів вражаїв овочів, ні вкрадених коштів.

Інтернет-газету “Про все” здивувало, як під час урочистостей  Митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Кир Василій СЕМЕНЮК радісно спілкувався з найодіознішим олігархом України Дмитром Фірташем.

Щось не дуже віриться, що він застеріг Фірташа, що «Ані злодії, ані зажерливі, ані п’яниці, ані злоріки, ані грабіжники – Царства Божого не успадкують». (1 Кор.6,10).

Та й  Азарову про українську мову Семенюк теж не заїкнувся…

Подарунок прем’єр-міністру: новопризначений керівник Кременецької РДА Фецович рзом з головним аграрієм “білого дому” готуються

Приємно здивувала розповідь прес-служби Тернопільської ОДА, що в селі Синьків, куди приїхав керівник уряду Азаров, пропускного режиму не має. Мовляв, якась жіночка з гарбузами їхала селом безперешкодно. Насправді ж, не встигли ми під’їхати до таблички з назвою села Синьків, як до буса з пресою підійшли даїшники, вимагаючи пропуск…

Повертаючись назад, журналісти могли бачити чимало машин, яких кругленькі на писку даїшники просто не пропустили до села на праздник. До родини. До батьків.

Виступ пана Азарова під час прес-конференції вразив присутніх  маразматичністю.Таке ж відразливе почуття охоплювало, коли чинуші різних мастей і калібрів цілувалась між собою…

Ящики для овочів, яких закупили для “показушного запуску”, не спромоглись посортувати. Працівниці-складальниці, які отримуватимуть до 2 тисяч гривень за пів місяця роботи, помідори, перець і огірки складали в ящики з написом “огірки”.

Після оглядин сортувального цеху Азаровим, проведеної там прес-конференції, обладнання почали… демонтувати. Коли журналіст “Про все” почав це знімати на відео, охоронець намагався жестом заборонити зйомку. Процес демонтажу призупинили якісь чоловіки, які несподівано зайшли до напівпустого складу і охоронець змушений був чекати, поки хлопці ознайомляться із залом.

Ну і на завершення про політику: остаточно спалив свої передвиборчі шанси Василь Чубак. Протягом усього візиту він бавився у банний листок Азарова на попі. Можливо, для комерції це йому й з часом допоможе. Але політичні перспективи – вмерли.






Голова Тернопільської облради має час на дитячі загадки, а на конкурентів – ні (відео)

Ярослав Кендзьор про особливості виборів на Тернопільщині та депутатів минулих скликань (аудіо)