Хто ж справжній провладний кандидат на півдні Тернопільщини?

Поділитися

На електронну пошту інтернет-газети “Про все” надійшов лист з електронної пошти <viktor.tu.81@gmail.com> Лист написаний доволі цікаво. Тому ми вирішили його оприлюднити.

Вельмишановані акули пера. Щиро прошу використати цю інформацію на власний росузд. Все написане нижче – правда!

З повагою демократичний актив м. Заліщики.

З логічних причин, залишаємо свої імена інкогнітами

 

Як то каже давнє українське прислівʼя – „Голки в сіні не приховаєш”. В Біблії з цього приводу сказано наступне: „Все таємне, рано чи пізно стане явним”. Отак, майже за місяць до дати виборів, стало явним, хто ж є істинно провладними кандидатами на 167-мому мажоритарному окрузі Тернопілля, до якого входять Заліщицький, Борщівський та Чортківський район.

Моментом істини для всіх політиків, які так щиро називаються себе патріотами та опозиціонерами, став приїзд в Заліщицький район премʼєр-міністра України, та одночасно лідера Партії Регіонів Миколи Азарова. І хто б ви думаєте був запрошений та не відмовився скласти компанію такому нелюбому в нашому краї „регіоналу”, який навіть тут не спромігся підготувати промову українською, та говорив до наддністрянців на „общепонятном”. Не вгадаєте. Вірними супутниками Азарова стали бравий подолянин та внук „упівця” Василь Чубак, та великий цінитель Степана Бандери Юрій Чижмарь.

Чубак настільки близько тулився до Азарова, що навіть попав в обʼєктиви фотокамер журналістів. Чижмаря ж регіонали „уважили” іншим чином – йому врочисто надали змогу виголосити тост під час фуршету, з нагоди відкриття теплиць Фірташа в селі Синьків. Екс-губернатор Тернопільської області не скупився на похвали діючій владі.

Тут варто відмітити ще одну цікаву деталь. Зараз на Півдні області бігборди Юрія Чижмаря та привітання Миколі Азарову розміщені на одних і тих же рекламних конструкціях – тільки з різних сторін.

Чи після таких фактів не стає зрозумілим кого ж насправді підтримує влада на 167-мому окрузі?

Прокуратура вимагає громадянам повернути майно вартістю понад чверть мільйона гривень

У Тернополі обговорять законопроект про наклеп