«Ху іс ху» серед тернопільських кандидатів в нардепи (жартівлива версія)

Поділитися

На сайті тернопільської інтернет-газети «Про все» кандидати в народні депутати розміщають свої агітаційні матеріали, критичні зауваження до конкурентів, але найцікавіше, напевно, читати коментарі до різноманітних публікацій. Як то кажуть,  «народ скаже як зав’яже». Кожен інтернет-користувач нині вже чітко помічає спам штабів, критику незаангажованих читачів і просто жарти дотепних тернополян. Ми зібрали найцікавіші дописи коментаторів про кандидатів в народні депутати по місту Тернополю, «обтесали» від лайки, «доперчили» до готовності і пропонуємо вашій увазі. Сприймайте цю замітку як жартівливу «роздачу слонів», як те, що кожний кандидат в депутати уже переміг: кожен у своїй номінації 🙂

 Максимов Віталій Вікторовичначальник кампанії. Всіх строїть і вказує хто, що має робити, чисто генеральська звичка, що виробилась роками.

Кайда Олексій Петрович – заробітчанин кампанії. Три роки гарує в Тернополі покинувши рідний Львів. Тяжко… тужить… сумує…проситься назад в сім’ю…

Стецюк Володимир Михайловичзагадковий олігарх кампанії. Вказав найбільші статки, але чогось не хоче ділитись з Тернополянами. Хоче просто бути депутатом від Тернополя, проживаючи в м. Києві. Може в нього тут кохання?

Ратушняк Михайло Михайловичшоумен кампанії. Після виходу в ефір його шлягеру «Обирай Ратушняка» рейтинг не відомо чи збільшився, але всі кандидати почали вчитися співати і шукати композиторів.

Пастух Тарас Тимофійовичпартизан кампанії. Досі ніхто не знає від якої партії він іде, народ думає, що від партії «Опілля». Виборці, особливо – любителі, сподіваються на роздачу пива на халяву.

Олійник Юрій Володимировичзодчий кампанії. Будував будинки з Щепановським, потім йому виборчу кампанію, після блискучих поразок свого шефа, заробив і собі на кампанію, яку з честю проводить. Агітує за синіх, але носить червону краватку.

Федик Павло Дмитровичжертва кампанії. Стільки «підсрачників» ніхто не отримав, які він заробив за великий життєвий шлях від УНА-УНСО до Партії Регіонів.

Давидович Ярослав Васильовичголовний футболіст кампанії. Мріє грати як Андрій Шевченко, але попавши в команду «Вперед, Україна!» забив гол у власні ворота.

Кухар Володимир Богдановичголовний  злидень кампанії. Скоро жителі Тернополя зберуть йому гроші, щоб він перестав вибиратися.

 Вадзюк Степан Несторович темна конячка виборчих перегонів. Кожного разу бере участь у виборах і щораз від інших партій, але нікому не каже, що він хоче. В народу виробився на нього стійкий імунітет, громадяни не реагують. Але щось в цьому є, кожного разу вибиратися?

Паразінський Василь Адольфовичтореадор кампанії. Реагує тільки на червоний колір, не визнає ніякого іншого кольору і при всіх обставинах йому вірний.

  Григорій Микола Євгеновичпродюсер кампанії. Продюсував        Віктора Павліка, зараз мріє продюсувати Ратушняка
 

Копак Мирослав Петровичпророк кампанії. Пророкує, що все буде добре, виграє той хто має виграти, кого назначать зверху, і в кого в номері паспорта є «777». Всі кандидати кинулись міняти паспорти.

 

Журналістам Тернопільщини пропонують за невідомий приз “облизати” губернатора і голову облради

Тернополян та гостей міста запрошують на екскурсійний тиждень