Як Чайківський на виборах за господарку не забуває

Поділитися

У «зборівсько-бережансько-козівському» окрузі триває справжня війна між кандидатами в нардепи. Коли там балотувався в нардепи Валентин Наливайченко, всі політики розуміли, що шансів виграти у нього мізерні. Проте й Наливайченко не ризикнув своєю репутацією, щоб піти проти об’єднаної опозиції. Карликові політики, про яких пишуть лишень «замазуху», бо вони не цікаві нікому, воюють один з одним заради ефемерних відсотків і самоствердження в очах родини.  Наливайченко платив своїй команді в доларах, зокрема керівник районного штабу отримував 2500 «зелених». Тепер пан Петровський платить ту ж суму. Але в гривнях. Відповідно, не дивина, що працівники агітбригад цього кандидата відпрацьовують у конкурента – Володимира Болєщука, якому світить не Верховна Рада, а буцегарня. Найодіознішим кандидатом на окрузі намагаються намалювати фермера з Настасова Іван Чайківський. Проти нього з особливим екстазом воює кандидат від УДАРу, який ще кілька місяців тому працював в команді Віктора Януковича на посаді заступника голови Бережанської райдержадміністрації. Чи допоможе ця війна пану Петровському стати нардепом – покаже час, але скоріше відбере кілька відсотків в опозиційного кандидата. Проте сам Чайківський від виборів вже має користь. Раніше він не займався цілеспрямованим піаром. Тепер же найняв професійну команду журналістів, політтехнологів, дизайнерів і т.д.  Медійники вправно роблять свою роботу. Час від часу до них заглядає й Чайківський, щоб бути в курсі справ. Днями він забракував найліпшу фотографію, яка мала йти на центральні шпальти газет.

-Ця фотографія погана і не може оприлюднюватись, – сказав піарникам Чайківський, переглядаючи макет агітпродукції.

-Чому?- здивувались медійники. –Жива фотографія, задоволені працівники, файні поросята,- спробував аргументувати фотокор.

– Фото може й гарне. Але одне з поросяток хворе. Те, що в кутику. Не гарно таке показувати, бачити в нього животик розпухлий. Де це ви фотографували?

Дізнавшись де розташована ферма і номер клітки, Чайківський зателефонував зоотехніку, який відбракував поросятко.

На Тернопільщині прокуратурою направлено до суду кримінальну справу, порушену стосовно сільського голови за одержання хабара

2 вересня у Тернополі відкрився консультаційний центр руху «За життя!»