Як Чубак у Синькові козакував і про що Азарова прохав

Поділитися

На днях у селі Синьків Заліщицького району за кошти Дмитра Фірташа було відкрито одну з найбільших теплиць Європи. На урочистості прибув Прем’єр-Міністр України Микола Азаров. Крім столичних гостей серед запрошених були найбільш наближені до обласної влади люди. Серед них особливо вирізнявся кандидат у депутати до Верховної Ради України  в окрузі №167 Василь Чубак. Він разом з головою jблдержадміністрації Валентином Хоптяном на усіх заходах не відходили від Миколи Азарова, тримаючись якомога ближче до владної персони.

 

Присутні очікували що голова ради підприємців буде відстоювати позицію місцевих бізнесменів від утисків влади, податківців та правоохоронців. Але…

Подейкують, що Чубак в одній з бесід звернувся до Миколи Яновича з проханням захистити його, як кандидата до ВРУ і прихильника діючого Президента, від сваволі колишнього керівника УБОЗу, а нині кандидата в депутати Бедриківського. За його словами Бедриківський, використовуючи колишні зв’язки у міліції та при підтримці діючої влади, порушує проти нього і його родини кримінальні справи. На думку Чубака у липні цього року міліція підкинула його сину від першого шлюбу наркотики, а в Одесі упереджено ведеться слідство з приводу аварії за його безпосередньої  участі, про що він й писав у приналежному йому часописі “Подоляни”. Азаров дав відповідні доручення Хоптяну і вже з неділі за Чубаком їздять оперативні машини з “прослушкою”.

Отож, навіщо бізнесмену Чубаку мандат народного депутата? Бо тільки депутатство спасе Чубака і його родину від відповідальності. Чим не потенційна тушка, за умови якщо земляк-генерал кандидат від Партії Регіонів програє на виборах?

 

Опір цензурі – робімо це професійно!

На Театральному майдані відбудеться урочисте відкриття літературного фестивалю «Бібліофест ІІ»