Як Наталія Королевська у «швейцарському» Тернополі побувала (відео, фото)

Поділитися

Днями на Тернопільщині побувала лідер партії “Україна-Вперед!”Наталія Королевська. Разом зі своїм соратником Євгеном Сусловим вони відвідали ВАТ «Ватра»: ознайомились з продукцією підприємства, вислухали пропозиції керівництва тернопільських промисловців, поспілкувались з робітниками в цеху, а потім зустрілись з колективом в актовій залі. Спочатку люди з недовірою ставились до слів Наталії Королевської та Євгена Суслова про задекларовані високі зарплати, гідне життя і зміну системи влади. До честі політика, зустріч відбувались не те, щоб без цензури, а навіть навпаки – терноплян заохочували питати про все, що вважають за необхідне. Можливо, саме це й допомогло, що «крига скресала» після кожної зустрічі. Працівниці «Ватри» щиро, з великою радістю бажали Королевській та усій команді “Україна-Вперед!” успіхів на виборах та перемоги.

Детальніше можна ознайомитись з відеозапису



Наступна зустріч Наталії Королевської проходила з елітою Тернополя – студентами і викладачами Тернопільського національного економічного університету. І хоча тут не було радикальних настроїв і критичних питань, спілкування від цього було не менш цікавим. Економічними  категоріями, соціальними запитами, законодавчими ініціативами оперували присутні в площинах національної політики, духовних потреб та молодіжних перспектив. І тут команда Наталії Королевської давала вичерпні відповіді. Тим більше, що до них приєднався кандидат по 163 мажоритарному округу в місті Тернополі, екс-голова ЦВК Ярослав Давидович.

Студенти і викладачі з інших вузів, яким не пощастило потрапити на зустріч з лідерами партії “Україна-Вперед!”можуть переглянути відеозапис із зустрічі тут.

(див. відео з 8 хвилини)

На прес-конференції з місцевими ЗМІ Наталія Королевська зізналась, що вперше в Тернополі. Вона приємно здивована, наскільки наше місто є затишним, має таке чудове озеро в центрі і чимось нагадує Швейцарію. І знову ж таки, прес-конференція відбувалась в демократичному руслі. Хто з журналістів бажав, задавав питання. Нікому рот не затикали чи питання не роздавали, як це дозволяє собі чинна влада з підконтрольними ЗМІ.

Про що ж говорила Наталія Королевська? Та критикувала владу і опозицію в «хвіст і гриву». Так як це робимо усі ми на кухні. І Янукович, і Азаров і всілякі олігархи різних мастей «отримали на горіхи». Словом, є відеозапис доволі динамічної прес-конференції, дивіться і переконайтесь самі.

На Форумі місцевого самоврядування Наталія Королевська з командою вже слухали більше представників громадськості: мерів містечок, голів сільських рад. Чимало з них, зокрема мер Гусятина, рухівець Михайло Савчук, який є кандидатом в нардепи по Теребовлянському виборчому окрузі, заявив, що повністю підтримує ідеї команди партії “Україна-Вперед!”.

Завершився візит Наталії Королевської та Євгена Суслова до Тернополя представленням своєї команди в приміщенні обласної філармонії

З нагоди 70-річчя УПА учасники бойових дій отримали грошову допомогу від міськради 47 тисяч. Але не кожен, а всі разом

Сергій Надал нагородив українського парафутболіста Івана Шкварла