Кому вигідна брехня про кандидата?

Поділитися

26 вересня на сайті «Про все» був розміщений лист «Граніт» проти афериста у Верховній Раді» за підписом колективу ПП «Граніт», який надійшов на пошту сайту. Своїми силами ми про провели журналістське розслідування, у результаті якого стало відомо, що поширені у листі відомості щодо діяльності кандидата у народні депутати Віталія Ломаковича не відповідають дійсності. Яким же було наше здивування, коли ми дізналися, що по суті в анонімному листі колективу будівельної фірми викладені факти, які не мають документального підтвердження. Мабуть, таки Віталій Ломакович – гідний кандидат на крісло у Верховній Раді і складає неабияку конкуренцію у виборчому окрузі №164, що за допомогою таких от «листів» опоненти намагаються принизити його честь і гідність.

Повернемось до написаного. Як з’ясувалося, інформація, поширена у листі колективу ПП «Граніт», спростовується постановами Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві від 15 квітня 2011 року, 14 травня 2011 року та 05 липня 2011 року, якими в порушенні кримінальної справи за заявами товариства з обмеженою відповідальністю «Граніт» відмовлено за відсутністю в діяннях службових осіб ТОВ «Гермес-Буд» та ТОВ «Інтер-Континенталь» складу злочинів (п.2 ст.6 КПК України), постановою Львівського окружного адміністративного суду від 18 липня 2012 року у справі №2а-2939/12/1370 за позовом ТОВ «ХоСаРо» до державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Львова про визнання незаконною дії, листами ГВПМ СДП і ВПП у м. Львів ДПС від 29 березня 2012 року №2214/26-50, відповідно до яких в порушенні кримінальної справи щодо посадових осіб ТОВ «ХоСаРо» відмовлено.

Нам вдалося дізнатися, що зазначені документи, прийняті правоохоронними органами за зверненнями товариства з обмеженою відповідальністю «Граніт», а також судом, свідчать про правомірність діянь ТОВ «Гермес-Буд», «Інтер-Континенталь», «ХоСаРо», та ПАТ «БМ Банк», яке очолював на той час Віталій Ломакович і, відповідно, правомірність його особистих дій на посаді керівника ПАТ «БМ Банк».

Крім того, зазначеними документами спростовуються твердження про те, що Віталій Ломакович нібито мав чи має якесь відношення до таких господарюючих суб’єктів як ТОВ «Гермес-Буд», «Інтер-Континенталь», «ХоСаРо».

 

Від нашестя політичних маланців і співаків-“запроданців” рятуються у Тернополі лише…(відео)

Віктор Литвинчук:”Самовисуванці” – троянські коні Партії регіонів