Микола Люшняк: Займатися політикою – це значить брати владу!

Поділитися

Кожна політична сила, яка приходить до влади, вирішує ряд непростих завдань. Серед них першочерговим є формування стратегії державного розвитку. Зміст такої стратегії залежать від багатьох факторів: впливу країн-сусідів, наявності великих політичних гравців, різних центрів міжнародного впливу та загальної геополітичної ситуації. Але в умовах тотальної глобалізації Національна стратегія України, як і стратегії багатьох інших країн світу, має дати відповідь на ключове питання:

«Як зберегти національну ідентичність та незалежність?»

.

Адже проблеми України ніхто не вирішуватиме, бо вони нікому не цікаві, крім самих українців. Політикам, як і громадянам, варто нарешті усвідомити,

що тільки ми самі можемо вирішити наші проблеми,

як внутрішньодержавні так і зовнішні.

Вирішення будь-яких проблем передбачає матеріальні витрати та неймовірні зусилля конкретних людей. У держави може бути чудова національна стратегія, але відсутня ефективна зовнішня та внутрішня політика. Все залежить від рівня людей, які реалізують цю політику, від їхньої компетентності, послідовності та рішучості у відстоюванні національних інтересів.

Тільки наявність національної волі, яка забезпечить єдність країни для досягнення мети, та готовність політичної сили нести відповідальність за майбутнє держави та її громадян є запорукою успішного державного поступу.

 

Чи існує сьогодні в Україні політична сила, здатна забезпечити єдність країни

та взяти на себе відповідальність за майбутнє держави та її громадян?

 

Так, є. Це партія УДАР Віталія Кличка. Ми врахували помилки наших попередників і відмовились від «дешевих» політичних інвестицій олігархічних кланів. З нами до парламенту йдуть молоді амбітні політики, за плечами яких уже є успішний досвід діяльності у різноманітних сферах суспільного життя. Ми позбулися залишків тоталітарної свідомості, як обтяжливої пострадянської спадщини, і з оптимізмом дивимось у європейське майбутнє України. Ми шукаємо інших доріг, відмінних від тих, якими йшли наші попередники – Божих, духовних доріг, які ведуть до правди і справедливості.

На цьому шляху нашим найпершим союзником є Церква.

 

Корумпована влада боїться Церкви, бо церква має духовну силу!

 

Ми прагнемо не механічної заміни збанкрутілих політиків, а духовного оздоровлення суспільства. Не є покликанням Церкви обслуговування політиків, але Церква має допомогти суспільству створити сильну базу, на підставі якої виростуть нові провідники, що шукатимуть блага загального, а не свого власного, які готові цілковито присвятити себе народові.

 

Займатися політикою – це значить брати владу!

 

Ми йдемо до влади для того, щоби зберегти

українську національну ідентичність та незалежність.

Захистити Українську Державу, історію, культуру та духовність.

 

Віталій Кличко — лідер рейтингу довіри в Тернополі!

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек