Основне завдання «УДАРу» – усунення від влади Партії регіонів

Поділитися

Головна мета партії «УДАР» на цих виборах – усунути Партію регіонів від влади, оскільки вона становить загрозу для суверенітету України і блокування її вступу до ЄС, в результаті чого унеможливлюється зростання стандартів життя українських громадян. Про це та про завдання, оцінки і викриття у процесі цьогорічних парламентських 18 вересня у Тернопільському прес-клубі розповіли кандидат у народні депутати від партії «УДАР Віталія Кличка» по 164-му виборчому округу Віталій Ломакович та голова Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР» Ігор Побер.

«Політика Партії регіонів не відповідає національним інтересам України і її громадян, оскільки спрямована на розкол суспільства. В усіх мажоритарних округах, де балотуються кандидати від нашої партії, ми зробимо усе від нас залежне, щоб не переміг кандидат від влади», – категорично заявив Ігор Побер.

Водночас неприємним він визнав і той факт, що доволі негативно проти «УДАРу» налаштовані представники об’єднаної опозиції, що свідчить про зростання рейтингу команди Віталія Кличка. «Нещодавно нашу область відвідали лідери об’єднаної опозиції, – говорить Ігор Побер. – Нас неприємно здивувало те, що замість того, аби ознайомлювати із своєю  передвиборною програмою, вони багато уваги приділяли «поливанню брудом» «УДАРу».

Цей факт підтвердив і Віталій Ломакович: «Можна вважати, що ВО «Свобода» також є провладною партією, бо вони в результаті виборів до місцевих рад отримали владу у трьох містах: Львові, Тернополі та Івано-Франківську. Напевно, їм простіше застосовувати брудні технології проти «УДАРу», аніж аналізувати свою діяльність. Адже обіцянок було чимало, а реальних дій з їхнього боку немає. Окрім того, вони не дотримуються принципів непоборювання, під якими підписалися 22 січня у Києві, і розповсюджують неправдиву інформацію про «УДАР». Для нас же пріоритетним є об’єднання із громадою, з людьми, а не з політичними силами, які маніпулюють думкою виборців».

«УДАРівці» окреслили основні завдання, які ставить перед собою у цій виборчій кампанії політична сила Віталія Кличка. Згідно із ними вибори мають виграти демократичні сили, вважає Віталій Ломакович.  «Для здійснення усіх демократичних перетворень «УДАР» має чіткий план дій, конкретний перелік законопроектів і команду, здатну їх втілити », – констактував він.

Під час прес-конференції  кандидат у народні депутати Віталій Ломакович також  розповів про ситуацію, яка складалася в Збаразькому виборчому окрузі. Він звернув увагу на порушення законодавчих та моральних норм, які трапляються доволі часто. Окрім того, він підняв важливу проблему протидії масовому підкупу виборців.

Коли селищна рада платить за надра?

Більше тисячі випадків гострих респіраторних вірусних захворювань зафіксували на Тернопільщині минулого тижня