Повернутися у молодість допоможе редермалізація

Поділитися

З давніх-давен люди шукали засоби продовжити молодість і зберегти здоров’я. Процеси старіння турбували не лише жінок, а й чоловіків. Створювались засоби догляду зовнішні й «еліксири молодості» для прийому всередину. І лише останнім часом виявили, що старіння – це поступове накопичення дефектів у молекулах ДНК, яке вкінці-кінців призводить до смерті організму.

На процеси старіння впливають як спадковість, різні захворювання, порушення функцій органів і систем, так  зовнішні чинники, такі як стреси, погана екологічна ситуація, шкідливі звички, нераціональне харчування тощо.

Однією з теорій старіння є вплив вільних радикалів, які пошкоджують генетичний апарат клітини, чим шкодять організму в цілому. В ході еволюції організм людини навчився виробляти проти цього так званий антиоксидантний захист. При старінні організму також погіршуються процеси клітинного дихання, вироблення енергії.

Щодо старіння шкіри, то у ній порушується ще й водний баланс, внаслідок зменшення кількості гіалуронової кислоти. Це призводить до її зневоднення. Від цього формуються зморшки, з’являються пігментні плями, розширені капіляри.

Шукаючи нові методики омолодження шкіри, в 2000 р. було запропоновано метод внутрішньошкірного введення ін’єкцій гіалуронової кислоти. Але наука не стоїть на місці, з кожним днем відбувається все більший і більший науковий прогрес. І вчені довели, що зволоження гіалуроновою кислото вже недостатньо на сьогоднішній день, а потрібно впливати на всі механізми старіння шкіри.

Для того, щоб вплинути на всі основні причини старіння шкіри, створено препарат, який у своєму складі поєднав унікальну запатентовану формулу сукцинату та гіалуронової кислоти. Сукцинат натрію – для антиоксидантного захисту, покращення клітинного дихання, стимуляції вироблення енергії у клітинах. Гіалуронова кислота служить для того, щоб відновити оптимальний водний баланс у шкірі, тобто зволожити. Завдяки своєму складу препарат можна використовувати не тільки для омолодження шкіри, а й для вирішення таких проблем, як рубці (особливо після перенесеної вугрової хвороби),  дифузні алопеції ( випадіння волосся ), як підготовку до пластичних операцій і реабілітація після них, а також як післяопікова терапія, відновлення в постпілінговий період та в багатьох інших процедурах не тільки косметологічного характеру.

Для того, щоб процедура була безпечною й ефективною, її повинен проводити лише лікар-дерматокосметолог, який пройшов спеціальне навчання по використанню даного препарату та має певний досвід роботи.

Дуже приємно визнати, що українські жінки нарешті мають змогу підтримувати свою молодість і красу. Високоефективна процедура «Редермалізація» доступна кожному і проводиться у провідних клініках країни, в тому числі  у Поліклініці Медікус. Висококваліфіковані спеціалісти нашого закладу мають значний досвід роботи виконання процедури редермалізації,  що дозволяє повернути молодість, красу та здоров’я пацієнту.

Початок осені – дуже сприятливий час для початку процедур  по омолодженню і оздоровленню як шкіри, так і організму в цілому.

Фахівці Поліклініки Медікус завжди на сторожі Вашого здоров’я та краси.

Матеріал підготувала лікар-дерматовенеролог, косметолог вищої категорії Поліклініки Медікус Олена Петришин

За детальнішою інформацією звертайтеся за адресою: Поліклініка Медікус, м. Тернопіль, вул. Живова, 28. Запис проводиться за тел.: (0352) 52-57-57.

Для тернопільських агрооліхархів випустили “аварійних комісарів”

Помер голова Апеляційного суду Тернопільської області Коломієць Микола Володимирович