Соціологи в шоці: у 166 «теребовлянському окрузі» опозиційний кандидат набрав 100% підтримки

Поділитися

З 20 по 26 серпня  в Бучачі, Гусятині, Монастириську, Теребовлі, Копичинцях, Гримайлові проводили  соціальне дослідження представники поважного столичного політологічного центру . Журналістів «Про все» вони попрохали не називати їхню кантору, щоб не втратити замовлень від влади до кінця виборів.

Серед іншого, науковці цікавились думкою бучачан щодо відомих людей краю, серед яких Тарас Пастух, Ілля Козира, Іван Вуїв, Олег Михайлів, Йосиф Мосціпан, Михайло Апостол. Так от більшість із опитаних зауважили непрофесійність та постійну відсутність на роботі Тараса Пастуха, патріотичність Олега Михайліва, толерантність Йосифа Мосціпана, злодійкуватісь Іллі Козири, та перспективність Михайла Апостола. Про це відкрито сказали соціологи, спілкуючись з пресою за кавою та  розповідаючи свої враження про проведену роботу.

Підсумки опитувань у Гусятині оприлюднювати не будуть, бо губернатор Тернопілля точно доб’ється анулювання їхньої ліцензії. Рейтинг довіри і підтримки  Надії Хоптян – на рівні статистичної похибки. Як і Віктора Ющенка, Петра Симоненка чи Віктора Балоги.

Загалом на окрузі люди готові підтримати опозицію.

Підводячи попередні підсумки, науковці завважили, що більшість із респондентів не могли назвати всіх кандидатів у депутати по своєму виборчому окрузі, на фото впізнавали Надію Хоптян, яка дратує з білбордів, та Михайла Апостола, якого бачили та мали можливість поспілкуватись на репрезентованому опозицією концерті.

На запитання за кого із канддидатів у депутати Верховної ради по мажоритарному виборчому округу ви б віддали свій голос сьогодні , тотальна більшість назвала Михайла Апостола.

Але найцікавішим є те, що всі 100 відсотків респондентів ( навіть представники Партії Регіонів!, а на опитування набирали й за партійною приналежністю ) впевненні в тому ,що Теребовлянський, Бучацький, Монастириський і Гусятинський райони підтримають саме кандидатуру опозиціонера Михайла Апостола на виборах до Верховної Ради.

До мрії — на крилах єднання

Лайтесь українською!