У Гусятині в медицину призначено регіонала Мостового

Поділитися

Рішенням Гусятинської районної ради головними лікарем Гусятинського районного центру первинної медико-санітарної допомоги було призначено регіонала, за сумісництвом начальника управління охорони здоров’я Гусятинської РДА – Руслана Мостового.

Провладні сили всіма правдами та неправдами таки знайшли ще один шлях впливу на держслужбовців медичної сфери через назначення нового очільника медичного закладу. Нагадаємо, що Руслан Мостовий і раніше проявляв свою позицію, активно «пресуючи» працівників медустанов, членів опозиційних партій, пропонуючи їм вибір між роботою і членством в  «неправильних»  партіях.

Крім того, зроблено ще одну заміну у складі окружкомів по виборах народних депутатів, інформує http://h.ua/story/362684/.

Головою Теребовлянської ОВК №166 призначено Любомиру Чубей, про це йдеться в офіційній постанові ЦВК. Жінка доволі таки поважного віку, 65 років, працює керівником Гусятинського районного центру дитячої та народної творчості та представлятиме в комісії партію «Русь Єдина».

Цікаво, що ця типово русофільська партія базується переважно в Криму і раніше мала назву Партія політики ПУТІНА.

http://kopychyntsi.info

У Скалі-Подільській на Борщівщині запрошують розвивати таланти дітей

Сьогодні у Тернополі Тягнибок і Яценюк!