У Гусятині жорстоко побили кандидата у народні депутати

Поділитися
У райцентрі Гусятин Тернопільської області побили кандидата у народні депутати Ігоря Соболя. Це сталося 8 вересня близько 21-ї години, – повідомляє прес-служба Тернопільської облорганізації УНП.
На Ігоря Соболя напали двоє молодиків. Вони підстерегли політика біля житлового будинку. Нападники накинулися на нього і стали завдавати ударів у різні частини тіла. Після цього вони зникли у невідому напрямку. У потерпілого зафіксовано струс мозку та гематоми у ділянці голови.
Ігор Соболь відомий в Гусятині громадсько-політичний діяч, двічі обирався головою районної ради. Член Української народної партії. Зараз він є діючим депутатом районної ради та балотується у депутати Верховної Ради за списком партії «Наша Україна».
Останнім часом пан Соболь активно займався передвиборною діяльністю, перебуваючи у відпустці за основним місцем роботи. Зокрема, 6 вересня він разом з народним депутатом Андрієм Давиденком, який йде у депутати по цьому виборчому округу, проводив зустрічі з виборцями у Гримайлові та Хоросткові Гусятинського району. За повідомленням прес-служби УНП, з боку влади району чинився тиск на працівників бюджетних установ, щоб перешкодити політикам провести зустрічі у навчальних закладах району.
До слова, що по цьому округу (Теребовлянський виборчий округ) балотується дружина голови Тернопільської ОДА Надія Хоптян, яка є головою Гусятинської райради.
Зараз Ігор Соболь перебуває у лікарні, де йому надають медичну допомогу.
Прес-служба ТОО УНП
(0352) 43-37-81

Як тернополяни оцінюють бій Кличка з Чарром (опитування)

17 вересня у Тернополі квест-гра