У Одесі давали копняка “регіоналам”

Поділитися
На заході, організованим активістами Громадської ініціативи “Оновлення країни” у Одесі, всі бажаючи мали можливість “копнути” боксерську грушу із зображеннями Азарова та Костусєва. Акція проходила в рамках всеукраїнської кампанії “Дай копняка регіоналам”, що стартувала цього тижня із Запоріжжя.
За словами координатора ГІ “Оновлення країни” у Одесі Сергія Гуцалюка, охочих продемонструвати своє ставлення до діючої влади набралося чимало, тим більше, що захід із боксерською грушою відбувався під час проведення мітингу на підтримку телеканалу  ТВі.
“Своєю акцією ми хотіли показати, що теперішня влада не всесильна, її можна і потрібно перемагати. Але для цього українці мають не боятися відстоювати свої права,  мають активізуватися та підтримувати один одного. Тільки тоді ми зможемо вигнати цю гідру з нашого міста та країни”, – прокоментував захід Гуцалюк.
Організатори також оголосили про ініціативу координатора ГІ “Оновлення країни” Андрія Левуса, який направив звернення до Генеральної прокуратури України та Міністерства юстиції України з вимогою внести до Верховного суду України подання про заборону Партії регіонів, як такої, що своєю діяльністю порушує Закон України “Про політичні партії в Україні” та Конституцію України.
“Наше гасло: Копняка – регіоналам! Жодного голосу – владі! Закликаємо одеситів фіксувати порушення та протиправні дії вчинені регіоналами, які знадобляться для майбутнього люстраційного процесу”, – сказав під час заходу Сергій Гуцалюк.
Нагадаємо, що під час проведення патріотичного віче у Зборові на Тернопільщині, Андрій Левус прогнав главу фракції Партії регіонів в Тернопільській облраді Павла Федика. Відео інценденту переглянуло понад 80 тис. користувачів Інтернету.

У Житомирі заборонили підтримку ТВі, а в Тернополі акція не відбудеться через … байдужість журналістів?

Голова Тернопільської облради Олексій Кайда відмовляється на вимогу прокуратури зняти з адмінбудинку облради червоно-чорний прапор