Бедриківського не підтримують ув’язнені лідери опозиції

Поділитися

Останнім часом колишнього генерала Бедриківського,  як Остапа Бендера із славнозвісних «12 стільців» «понесло».

У пресі він розмістив фото разом з Юлею Тимошенко. Проте неозброєним оком видно, як завдяки фотошопу,  пана генерала разом з кріслом «занесли» дизайнери до кабінету Юлії Володимирівни. Все виглядає так, нібито він спілкується з тоді ще Прем’єр-міністром. Так і фото підписане  – 2009 рік.  Правда, сидить Бедриківський у якомусь чорному шкіряному кріслі, хоча меблювання кабінету інше. На задньому фоні  білі крісла, Юлія Тимошенко також сидить на білому стільці старовинної моделі. Хоча усім відомо, що Бедриківський, будучи тоді заступником Юрія Луценка в Міністерстві внутрішніх справ, не мав би права прийти до Юлії Тимошенко без мундира, проте на фото він не має мундира, і навіть без краватки! Що за панібратство? Це, як мінімум неповага до Прем’єр-міністра, а цього Юлія Володимирівна не могла б стерпіти, не те що жваво розмовляти і мило посміхатися. Ну й наступне, на жодному фото тих часів Бедриківський не носив окулярів, хіба що сонцезахисні….  Для чого себе компрометувати таким фото, тим більше користуватися моментом, коли сама Юлія Володимирівна не може захистити себе і підтвердити недостовірність цього фотомонтажу ? Хіба, аби напустити туману виборцям!

І на останок, кого ж насправді підтримує Юрій Луценко? Якщо проаналізувати публікації тернопільської преси,  теперішній “в’язень режиму” Юрій Луценко, по суті, підтримує двох кандидатів, які прагнуть стати депутатами по 167-му округу Тернопілля. З одного боку –  свого колишнього заступника Володимира Бедриківського, з іншого – представника об’єднаної опозиції Івана Стойка.

Відтак в одній тернопільській газеті з’явився текст із заголовком «Бедриківський – незручний для опонентів на мажоритарному окрузі». В іншій газеті –  «Юрій Луценко підтримує Івана Стойка», збиває з толку мешканців тернопільської області. Виникає запитання  – а хто є опонентом Бедриківського? Опозиція?

Арсеній Яценюк у Чорткові: перші враження (фото)

У Тернопільському обласному художньому музеї відкрили виставку “Мандри в часі, мандри творчі”. В експозиції представлено 117 полотен, виконаних в 11 різних техніках – від олівця і вугля до офорту, ліногравюри і монотипії