До молодих патріотів в Уніж приїде Матіос, Журавель та сотенний УПА

Поділитися

4-7 жовтня близько сотні молодих патріотів зберуться на території форматності “Кузня-УНІЖ”, що на Івано-Франківщині. Тут  уже другий рік поспіль Молодіжний Націоналістичний Конгрес влаштовує своє традиційне патріотичне таборування “Повстанська Ватра”, яке цього року присвячене відзначенню 70-ї річниці створення УПА. Концерти і зустрічі, семінари і тренінги, спортивні ігри та змагання – все це складатиме насичену програму табору. Уніж збирає молодь для навчання, заняттями спортом, активного та веселого відпочинку в колі успішних українців. Програма передбачає спілкування з відомими особистостями на різноманітні теми, зокрема, національно-визвольні змагання, громадську діяльність, культуру, бізнес. Також учасників табору чекають ігри в регбі, пейнтбол, смуга перешкод та ін. Крім того молоді націоналісти візьмуть участь у впорядкуванні території Уніжу для потреб його учасників.

Гостями табору будуть сотенний УПА Мирослав Симчич (Кривонос), експерти в молодіжному громадському русі Олександр Солонтай та Леся Матвійчук, учасник революції на граніті Олесь Доній, успішний бізнесмен і засновник “Кузні” та “Нашого Формату” Владислав Кириченко, письменниця – автор бестселлерів Марія Матіос, видавці, музиканти та інші непересічні особистості сучасної України.

Щовечора учасники запалюють ватру, під час якої влаштовують конкурси, вистави та співають з відомими музикантами. Так, вже другий рік поспіль на “Повстанській Ватрі” у дружньому колі лунатимуть пісні з Юрком Журавелем, лідером гурту “От Вінта”. Спілкування на таборі відбувається виключно українською мовою.

Молодь з усієї України приїде, аби обмінятися досвідом, здобути нові навички і познайомитися з цікавими людьми, а також весело провести час. Не прогав цю можливість і ти! Долучитись до табору дуже легко. Головне – бажання, і виконання умов зголошення. Їх можна знайти на сайті mnk.org.ua

 

4 жовтня на Карпенка і 9 жовтня на вулицях Живова і Острозького не буде світла

Як у тернопільській “Перемозі” звізди різного польоту “фестивалили” (відео)