Фахівці Держфінінспекції в Тернопільській області виявили у Микулинецькій обласній фізіотерапевтичній лікарні реабілітації фінансових порушень, що призвели до втрат більше 92 тис. грн

Поділитися

Інспектори Держфінінспекції в Тернопільській області провели планову ревізію фінансово–господарської діяльності Микулинецької обласної фізіотерапевтичної лікарні реабілітації, під час якої було виявлено більше 92 тис. грн фінансових втрат.

Найбільша сума втрат, а це майже 80 тис. грн, стосується завищення вартості ремонтно-будівельних робіт.

Ряд інших порушень пов’язаний з нарахуванням та оплатою комунальних послуг. Зокрема, порушуючи нормативні документи, лікарня покрила видатки за енергоносії за рахунок загального фонду, а не спеціального. Хоча кошти, які надходили від орендарів за ці послуги, зараховувалися на рахунок спеціального фонду. Сума цього порушення становить понад 4 тис. грн.

Утім, орендарі платили не за все. Адже, як випливає з матеріалів ревізії, лікарня зазнала  збитків на суму більше 3 тис. грн, сплативши за них вартість частини комунальних послуг.

І, нарешті, порушення з оплати праці, яке призвело до втрат 5 тис. грн (включно з зайво перерахованими внесками до державних цільових фондів). Це пов’язано з тим, що одному з керівних технічних працівників лікарні було встановлено тарифний розряд та посадовий оклад, який не відповідає його освітньому рівню.

Про підсумки ревізії поінформовано правоохоронні органи, повідомили “Про все”     у прес-службі Держфінінспекції в  Тернопільській області

 

Сьогодні вночі у Тернополі різке похолодання. А в суботу температура сягне -2 градуси!!!

На Тернопільщині лісники назбирали жолудів на 143%