Голова Тернопільської «Народної самооборони» Олександр Смик: «Сергій Луценко і «Народна самооборона» підтримують Володимира Петровського»

Поділитися

Голова Тернопільської обласної організації «Народної самооборони» Олександр Смик, у спеціальному коментарі для місцевих ЗМІ, підтвердив інформацію про підтримку його політичною силою кандидата в народні депутати по Зборівському виборчому округу Володимира Петровського.

«В ситуації, що склалась на окрузі, ми розуміємо, що лише Петровський може перемогти провладного кандидата, тому висловлюємо йому свою підтримку. Я особисто мав розмову із Сергієм Луценком, який зараз керує партією на всеукраїнському рівні,  і він теж закликав партійців голосувати за Петровського».

Олександр Смик, також, звернувся до тернопільських журналістів ретельніше перевіряти інформацію щодо позиції «Народної самооборони» та за всіма офіційними коментарями звертатись у керівні органи партії, а не в партійні офіси інших політсил.

Нагадаємо – днями Сергій ЛУЦЕНКО, в.о. голови політради «Народної самооборони», Олександр СМИК, голова ТОО «Народної самооборони», Олесь ДОНІЙ, народний депутат України висловили підтримку кандидату у народні депутати по 165 виборчому округу Володимиру Петровському.

 

У спільній заяві вони наголосили: «Ми живемо в час, коли будь-хто, хто становить загрозу для влади, може опинитися за гратами. Тому варто вибирати вірних, перевірених часом людей. Шлях Володимира Петровського доказує: з ним можна іти і перемагати. Наш час потребує борців, котрі прикриють спину від атаки бандитів у парламенті. Нам потрібні ті, хто витягатиме незаконно затриманих патріотів з міліцейських відділків і не боятиметься казати правду в очі ні людям, ні журналістам, ні самій владі. «Патріот» часто сприймається як «людина, котра вміє гарно говорити про Україну». Володимир Петровський є практиком із досвідом більше 20 років у галузі місцевого самоврядування. За його плечима – конкретні рішення для людей. Це – людина, що уже вийшла за обласний рівень, гідна представляти свою громаду у Києві. Його діяльність на посаді депутата обласної ради свідчить про потенціал його ініціатив. Опозиція потребує Петровського в парламенті».

Максімов і Олійник – провладні?

Кандидат від УДАРУ по Теребовлянському виборчому округу скуповує голоси за 300-500 гривень?