Із 440 діючих договорів оренди державного майна влада заробила 5 мільйонів 162 тис. грн

Поділитися

5 мільйонів 162  тис. грн., що складає 132,4 відсотка річного завдання, перерахувало від оренди державного майна до Державного бюджету України, станом на 17 жовтня 2012 року, регіональне відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області.

Протягом 2012 року, регіональним відділенням укладено 76 нових договорів оренди державного нерухомого майна, а це – майже вдвічі більше, ніж за відповідний період минулого року, що суттєво вплинуло на збільшення надходжень орендної плати до державного бюджету і дозволило перевиконати план річного завдання.

На даний час, на контролі регіонального відділення перебуває 440 діючих договорів оренди державного майна, з яких – 408 договорів, орендодавцем по яких виступає регіональне відділення, та 32 договори, укладені державними підприємствами, установами і організаціями за погодженням з регіональним відділенням розрахунку орендної плати.

Протягом 2012 року здійснено 126 періодичних комплексних, з оглядом об’єктів оренди, контролів за виконанням умов договорів оренди державного нерухомого майна. Під час перевірок особлива увага зверталася на виявлення фактів незаконної оренди та суборенди, стан збереження об’єктів оренди, їх цільове використання, розміри орендованої площі та здійснення невід’ємних поліпшень майна.

У результаті вжитих регіональним відділенням заходів по усуненню виявлених у сфері орендних відносин порушень, до держбюджету протягом року додатково надійшло коштів від штрафних санкцій у сумі 119,9 тис. грн., з яких: 116,408 тис. грн. – неустойки; 0,589 тис. грн. – штрафи; 2,891 тис. грн. – пені.

Працюючи над реалізацією Програми економічних реформ Президента України на 2010-2014 роки „Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава”, регіональне відділення планує і надалі не зменшувати темпів роботи задля успішного виконання поставлених перед ним завдань.

 

 

 

Прес-служба Регіонального відділення

Фонду державного майна України

по Тернопільській області

 

Дорожній контроль у Тернополі (відео)

Обікрали місце роботи