Як підставляють Олексія Кайду

Поділитися

На Тернопіллі відзначать 65-ті роковини трагічних подій операції “Вісла»

  15 жовтня в Тернопільськійобласній раді підписане відповідне розпорядження «Про проведення вечора пам’яті з нагоди 65-их роковин трагічних подій операції «Вісла». Чинуші розписали все “по нотах”. Навіть обласній філармонії…  надали приміщення філармонії. Добре,що не розписали в документі, з якими зачісками приходити глядачам, який візерунок дозволений на колготах в дівчат і в який такт аплодувати акторам…

У дубовому розпорядженні йдеться: «На виконання рішення Тернопільської обласної ради від 26 квітня 2012 року №1368 «Про відзначення у 2012 році в Тернопільській області 65-их роковин трагічних подій операції «Вісла»  установі Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна філармонія» надати приміщення установи 20 жовтня 2012 року для  проведення вечора пам’яті з нагоди 65-их роковин трагічних подій операції «Вісла» (початок о 17-00 год.)».

Участь у вечорі пам»яті братиме симфонічний оркестр Тернопільського музичного училища ім. С. Крушельницької, солісти, колективи, хори. Планується, що відбудеться показ уривка з вистави «Сльози Божої Матері» у виконанні акторів обласного академічного драматичного театру ім.Т.Шевченка.

Мер Тернополя напередодні виборів вже не знає як “вгодити” людям: відкрив стоматологічний кабінет для бомжів

Азаров на всю країну принизив Марію Матіос