Як прокурора Мовчана сьогодні представили у Тернополі

Поділитися

На диво тверезий голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян взяв участь у представленні нового прокурора Тернопільської області. Навіть не “зморозив” жодної дурниці. Як не як – представляти обласного прокурора приїхав Генеральний прокурор хоч і з далеко не прокурорською фамілією – Пшонка.

«Я вітаю  Геннадія Мовчана з призначенням на посаду. Сподіваюся на співпрацю з органами прокуратури області у вирішенні низки першочергових питань які стоять перед ними, а саме – детінізація економіки, ліквідація заборгованості по виплаті заробітної плати, боротьба з корупцією», – написала у прес-релізі прес-служба ОДА, що нібито це сказав Валентин Хоптян. Що балаболив Хоптян можна буде побачити по ТТБ. Там уже звикли до примітивних монологів керівника області і навіть не “підчищають”.

Найшикарніший ремонт з нагоди приїзду генпрокурора зробили в прокуратурі Тернопільського району. Там сьогодні очікують на приїзд Пшонки.

Як відомо, Геннадій Володимирович Мовчан до цього працював на посаді першого заступника прокурора Чернівецької області. В органах прокуратури працює понад 17 років. Має значний досвід роботи на різних посадах, зокрема старшого слідчого, прокурора відділу, заступника прокурора району, заступника прокурора Черкаської області

Прокуратурою Тернопільського району здійснюється нагляд за розслідуванням кримінальної справи за фактом наруги над могилами

110 чортківських матерів з 5 дітьми отримали по 10 тисяч гривень. Чому обділили чоловіків, які брали участь у “подвигу”?