Остання спроба відкрити очі українців на антинародну партію «Свобода» ,або Як депутат Тернопільської облради зброю “колекціонує”

Поділитися

Звертається до вас, мої дорогі краяни, колишній член та палкий прихильник ВО «Свобода», а нині чи не єдиний справжній борець з цим політичним опудалом  Іван Семанишин. Вийшли ми 2 роки тому разом з іншими 12 побратимами з цієї псевдопатріотичної та псевдонаціоналічстичної партії тому, що втомилися бути учасниками цього фарсу, протестували проти нього та рішуче заявляли про те, що реальні ідеї цієї політичної сили та її керівників насправді не співпадають з політичними, ідеологічними та моральними цінностями, які проголошує партія «Свобода». Як і тоді, зараз напередодні виборів у партії почали з’являтися нові люди, які ніколи не були прихильниками «Свободи», а тепер під виглядом боротьби з існуючим режимом вони разом з керівниками місцевих осередків партії вирішують виключно особисті інтереси, складають та очолюють партійні списки до місцевих рад. Вони імітують боротьбу з режимом, вводячи людей в оману. Особливо цинічним є те, що цей фарс вони влаштовують за гроші того самого режиму, з яким вони нібито борються.

Наразі від справжніх патріотів, які вимушені були залишитися в партії, щоб контролювати ворожі до України наміри її керівництва, нам стало відомо про існування в ВО «Свобода» плану по імітації невдалої спроби державного перевороту в кількох західноукраїнських областях після оголошення результатів виборів 2012 року до Верховної Ради України. Зрозуміло, кому вигідний такий розвиток подій і хто автор і меценат цього дійства. Тим більше, що логічним продовженням виборів у військовий спосіб є неодноразові публічні виступи Олега Тягнибока про те, що у разі невлаштування результатів виборів, варто готуватися до акцій непокори аж до революції та формування збройних загонів.

Достеменно відомо, що Володимир Стаюра під час пошуків і відновлення могил січових стрільців і воїнів УПА та УГА у Зборівському, Підгаєцькому і Шумському районах знайшов і відновив 3 пістолети «ТТ», 2 вальтера системи «Ортгіс» і один пістолет «Дрейзе», у чорних археологів додатково придбано цілком придатних 14 рушниць та 3 автомати ППШ часів 2 Світової війни, заготовлено 170 саморобних бензинових бомб та вибухових пристроїв фугасної дії. Поки невідомо скільки саме є на озброєнні гладкоствольної мисливської зброї та ручних самострілів. Відповідальний за зберігання цієї зброї є Василь Павук, який розмістив її в будинках ветеранів УПА по селах Бережанського району.

Наскільки відомо автору, міліцією вже вилучено пістолет в Ярослава Сувалка, вибухівку і ручний самостріл в Сергія Корольова, патрони та схеми виготовлення саморобних вибухових пристроїв у Володимира Війтовича. Заведені відповідні кримінальні справи, але «віз і нині там». Міліція і прокуратура отримали вказівку не трогати хлопців з ВО «Свобода», а цілком їм сприяти. Мабуть тому майже кожен вечір керівники УМВС і «Свободи» закінчують напружені робочі дні за одним столиком в ресторанах «Черчіль» та «Едем».

Практично, увесь «заколот» закінчиться спаленням кількох виборчих дільниць і невдалою спробою захопити кілька адмінбудівель міст Львова, Івано-Франківська та Тернополя. Керівництво партії порахувало, що як і у випадку з Гітлером і його першою невдалою спробою перевороту в Німеччині, відсидівши по тюрмах і перебуваючи в ролі страждальців на фоні фінансової кризи і подальшого зубожіння народу, вони переконливо переможуть на наступних виборах. І своїм «спонсорам» можна буде подивитися відверто в очі…

Ми черговий раз закликаємо людей не вірити лідерам «Свободи», які свій популізм та обман прикривають ідеями служіння Україні. Допомога людям, реальне протистояння і боротьба з беззаконням чинної влади не є метою партії в її нинішньому вигляді.

   Іван Семанишин

Олексій Кайда попіариться на темі, в якій він почесний доктор наук: чому тернопільська медицина потребує гуманітарної допомоги?

Новаківського О.М. та ПП «Укрмедіка» штрафанували на 11 тисяч