Податківці Тернопілля припинили незаконну діяльність з випалювання вугілля, яку організував один із приватних підприємців області

Поділитися

Співробітниками податкової міліції Тернопільської області під час перевірки оперативної інформації встановлено факт незаконного функціонування цеху по виробництву деревного вугілля та використання лісових ресурсів, які перебувають у державній власності.

Незаконну діяльність з випалювання вугілля організував один із приватних підприємців, який жодних дозвільних документів на проведення такого бізнесу не мав, податків до бюджету не сплачував та звітував про відсутність господарської діяльності. Найнявши для випалювання деревного вугілля двох працівників, «горе-бізнесмен» ще й трудові угоди з ними забув укласти.

Розташовувалось виробництво на території одного з лісництв області.

Співробітниками податкової міліції вилучено (до вирішення питання згідно чинного законодавства) 4 бочки для виготовлення деревного вугілля та майже 8 тон готової продукції, яку підприємець реалізовував по 3 грн. за кілограм.

На разі перевірка по даному факту триває і вже по її закінченню буде прийнято рішення щодо притягнення винних осіб до відповідальності.

Сільгоспвиробники Тернопілля сплатили понад 2 мл.грн. фіксованого с/г податку

Суб’єкти господарювання вже мають змогу зареєструватися платником єдиного податку 5 або 6 групи!