Сесія Тернопільської облради: прикол на приколі (аудіо)

Поділитися

Як не прикро, але сьогодні на сесії Тернопільської обласної ради було помітно неозброєним оком, як свободівці здали “північний округ”. Дивно було спостерігати, як вони підтримали депутата-регіонала Павла Федика. “Герой” найвідомішої копанки в Україні плакався як погано працює та його ігнорує ректор Кременецького вузу.

Про те, що ректор – батько кандидата в народні депутати від партії УДАР Ломаковича Віталія – жодного слова. Послухати детальніше можна в 4 частині аудіофайлу.

Не дали депутати монахам Почаївської Лаври видобувати пісок з місцевого кар’єру. і як вже не пінився той же Павло Федик – рішення не підтримали. Бо рішення “пахло баблом”.

На вирішення проблем із завалом села Рукомиш Бучацького району виділено 55 тисяч гривень. Про збудовану дорогу, яка поставила під загрозу існування храм святого Онуфрія – жодного слова. Лише Віталій Шафранський “заїкнувся”.

Заслуженому актору тернопільського облдрамтеатру Івану Ляховському дадуть. напевно, у столиці звання народного. Принаймні, депутати облради підтримали звернення.

А ось начальнику управління обласної освіти – “повтий капець”. Депутати готові були його лінчувати. І є за що.

Віддувався за Івана Запорожана його заступник, колишній “соборівець” Володимир Долинний. Деталі – у 4 аудіофайлі.

Не зуміли депутати нормально підтримати телеканал ТВі. Ініціював справу “позафракційний” Степан Барна, який перед тим не підтримав звернення щодо Щепановського-молодшого. Свободівці підтримали, а “позафракційний” – ні.

Потім створили комісію. Очолив її степан Барна. Федик ще раз запросив Кайду на дебати. голова облради відмовився, заявивши, що він сильніший.

Аудіо- частина 1

Аудіо – 2 частина

Аудіо- 3 частина

Аудіо- 4 частина

 

Студенти-журналісти збирають підручники для … сліпих

Чому варто голосувати за Ратушняка? (10 аргументів)