Тернопільські податківці й освітяни разом виховуватимуть майбутніх сумлінних платників податків

Поділитися

Державна податкова служба в області приділяє значну увагу вихованню підростаючого покоління у дусі поваги до законів України, в тому числі з оподаткування. Адже сьогоднішні школярі та студенти – це майбутні потенційні платники податків. А тому зустріч із працівниками податкової служби у навчальних закладах області не викликає подиву.

З метою вивчення основ податкового законодавства ДПС в області і обласне управління освіти та науки облдержадміністрації традиційно на початку навчального року розробляють та затверджують відповідну програму вивчення основ податкового законодавства України у загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації області.

Нещодавно голова податкової служби Тернопільщини Олександр Вітрук та начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Іван Запорожан скріпили своїми підписами відповідний лист про співпрацю на 2012/2013 навчальний рік.

Варто зазначити, що до читання лекцій з основ оподаткування залучаються не тільки вчителі навчальних закладів, але й працівники податкових органів. З метою кращого засвоєння матеріалу після читання лекцій будуть проведені різноманітні ділові ігри, брейн-ринги, вікторини, конкурси на краще написання рефератів тощо.

«В результаті нашої спільної з освітянами роботи в учнівської і студентської молоді поступово формуватиметься усвідомлення того, що для розбудови нашої держави кожен платник податків повинен добровільно, згідно з чинним законодавством, сплачувати податки і обов’язкові платежі», – переконаний голова ДПС у Тернопільській області Олександр Вітрук.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю

ДПС у Тернопільській області

Понад 16 тисяч пляшок фальсифікованого алкоголю не потрапило до тернополян

Понад 1,3 млрд. грн. платежів забезпечила Тернопільщина до зведеного бюджету з початку року