Тернопільські “пси режиму” вчергове доводять вірність своїм господарям

Поділитися

2 вересня близько 20:00 год., під час політичної акції однієї із партій, на Театральному Майдані м. Тернополя, був затриманий член ВО “Тризуб” ім. С.Бандери Богдан Чорний. Пояснити за що, прислужники окупаційного режиму в погонах, так і не змогли. Потім аргументували затримання розповсюдженням листівок (звернення до студентів), без вихідних даних. Є декілька нюансів цієї історії про які громадськості необхідно знати.

1. Чому “дрібного порушника” затримував аж цілий начальник громадської безпеки УМВС в Тернопільській області полковник Василь Облещук?

2. Чому із доставленим другом Богданом “працював” аж цілий начальник кримінальної міліції Тернопільського міського відділу, російськомовний полковник Гасанов Олег Тельманович.

3. Чому перечитавши дану листівку і зробивши висновок, що вона дійсно не потребує вихідних даних, бо не є виборчою агітацією, вище зазначений Гасанов не дав наказу звільнити незаконно затриманого тризубівця?

4. Чому темою розмов з другом Богданом була не листівка, а деталізація організаційної діяльності (кількість членства, структура, вишкільна діяльність тощо)?

5. Чому не пред’явивши звинувачень протягом трьох годин, згідно закону, хлопець був звільнений аж пізно вночі?

Зіставивши наведені факти можна сміливо заявити що керівництво внутрішньо-окупаційного Тернопільського МВС, за наказом з адміністрації Якуновича методично (бо вже не вперше),

У рамках навчань «Перспектива-2012» військкомати Тернопільщини відпрацьовують питання територіальної оборони

4 жовтня пройде Міжнародна конференція «Подолаємо рак разом»