Тернопільських комуністів облили фекаліями!

Поділитися

З неофіційних джерел редакції сайту “Номер один” стало відомо про події, які трапилися у п’ятницю, 19 жовтня, в офісі Тернопільського обласного обкому КПУ. Згідно отриманої інформації двоє невідомих в масках забігли у приміщення обкому і з відра залили все фекаліями.

З приводу цього інциденту комуністи та правоохоронні органи відмовилися від коментарів, тому ми попросили прокоментувати це противників комуністичної ідеології.

Василь Лабайчук, голова ТОО ВО “Тризуб” імені Степана Бандери: «Наша організація до цього інциденту не причетна. Але комуністи є відвертими ворогами української нації і ставлення до ворогів має бути відповідним. Той, хто говорить, що комуністи – це лише політичні конкуренти, грає на руку ворогу, а отже є його спільником. З ворогами не дискутують, їх поборюють будь-якими методами, які є в арсеналі української нації. Даний випадок – прояв стихійного націоналістичного руху і він свідчить про те, що Національна Революція не за горами”.

Олександр Варакута, голова ТОО “Спілки Офіцерів України”: «Цей акт, мабуть, прояв того, що вже давно прийшов час дати оцінку злочинним діям комуністів проти людства. І люди дали оцінку в такий спосіб. Можливо, комусь такий спосіб не подобається. Але настала пора провести “Нюрнберг-2” відносно цієї системи, яка вже майже сотню років знущається над українським народом».

Галина Пантюхіна, голова профспілки підприємців Тернопільщини: «Я думаю, що лайно з лайном не покусалося. Комуністів треба віддати під Гаагський трибунал за те все, що вони витворили, за те, що забрали історію у наших дітей і за те, що винищили всю інтелігенцію. А ми зараз пожинаємо плоди їхнього діяння. Так що лайно – це надто м’яко»

Номер один

Володимир Сторожко: «Микола Люшняк – єдиний справжній патріот»

Андрій Давиденко просить місію ОБСЄ направити спостерігачів у Теребовлянський виборчий округ