Відзначили за розкриття важкого злочину

Поділитися
    Начальника сектору управління карного розшуку УМВС Сергія Гатанюка, оперуповноваженого Ланівецького райвідділу внутрішніх справ Євгена Трофимчука та начальника слідчого відділення райвідділу Василя Білоуса керівник обласного управління внутрішніх справ, генерал-майор міліції Віктор Сак відзначив за професіоналізм та оперативність у розкритті важкого злочину. Керівник подякував правоохоронцям та нагородив грошовою премією.
Об’єднавши зусилля та досвід, міліціонери гарячими слідами розкрили незаконне заволодіння транспортним засобом та затримали особу підозрюваного.
Нещодавно крадіжка легковика ВАЗ-21104 сталася у Ланівцях. Господар увечері залишив автівку у дворі багатоповерхівки, де мешкає, а вже зранку телефонував до місцевого райвідділу з проханням допомогти розшукати транспортний засіб.
Як розповів підполковник міліції Василь Білоус, причетним до крадіжки виявився 23-річний житель міста Полонне Хмельницької області. У ніч викрадення молодик разом з товаришем приїхали до Ланівець, мабуть, саме з метою заволодіти чужою легківкою, хоча, зі свідчень затриманого, вони просто заблудилися у райцентрі. Роль товариша у вчиненні протиправного міліціонери ще з’ясовують, проте достеменно відомо – за кермо краденого легковика сів саме 23-річний хмельничанин, перед тим викруткою зламавши замок дверцят та пошкодивши замок запалювання.
Затриманий лиходій не став заперечувати своєї причетності до злодіяння, зізнався, що Тернопільщина не єдиний регіон, де він встиг накриміналити.
Слідчо-оперативні заходи ще тривають. Зловмисникові висунуто обвинувачення у незаконному заволодінні транспортними засобами.

Тернополянин подякував розшуківцям

Надія Хоптян підкупляє виборців «чорнилом» та шоколадками