Водопостачання Тернополя буде частково припинено 9 – 10 жовтня

Поділитися

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на об’єктах КП «Тернопільводоканал» та щорічним плановим промиванням водопровідних мереж з 00 год. 9 жовтня по 24 год. 10 жовтня  буде частково припинено водопостачання міста та навколишніх сіл.

За словами головного інженера КП «Тернопільводоканал» Романа Романіва, крани будуть сухими на мікрорайонах «Сонячний», «Східний», «Дружба», «Березовиця», «Кутківці», «Пронятин», «Канада». З пониженим тиском та перебоями вода подаватиметься у мікрорайон Старого Парку та центральну частину міста, а також на вулиці Татарська, Глиняна, Глибока, Малишка, Дівоча.

Вранці 10 жовтня поступово в окремих точках розподільчої мережі, по мірі віддалення їх від четвертої водопровідної насосної станції, що на вул. 15 квітня, з’являтиметься вода з підвищеним вмістом хлору та окису заліза. Вона — непридатна для вживання в питних цілях чи приготування їжі.

Подачу води в нормальному режимі планується відновити до кінця доби 10 жовтня.

Промивання водопровідних мереж комунальне підприємство здійснює двічі на рік: навесні та восени. Їхня мета – підвищення якості питної води.

Адміністрація КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та рекомендує завчасно зробити необхідний запас води.

Леся Стефанів: “Друзі, допоможіть!”

Понад 16 тисяч пляшок фальсифікованого алкоголю не потрапило до тернополян