Банки перестали повертати депозити!!!

Поділитися

Українців знову змусили хвилюватися. Бо деякі банки перестали повертати депозити. Однак це тимчасово, доки не назбирають коштів на повернення. Принаймні, про це запевняють у профільній асоціації. Мовляв, фінансові установи стикнулися із проблемами через непродуману політику регулятора і зниження попиту на кредити, ставки яких – захмарні.

У пресі з’явилася інформація, нібито труднощі із видачею коштів аж у півсотні банків. Це стосується, зокрема, малих і середніх установ. Деякі через свої термінали повертають лише по 100 гривень в одні руки.
У Тернополі поки про такі проблеми не доводилось чути. Якщо ж з вами сталась така ситуація – напишіть нам у коментарі до цієї публікації.

Олександр Сугоняко, експерт із банківських питань: “А чому це є? А є тому що у банків створено таку ситуацію, коли вони депозити змушені брати під дуже високі проценти. Тому що в них не було ліквідності. А чому не було ліквідності? Тому що національний банк позбавляв їх цієї ліквідності. Хто несе відповідальність за це? Хто мав регулювати, контролювати діяльність банків під час кризи?”

http://ubr.ua

Сергій Тарашевський: інформація з перших уст про Тернопільську облраду

Як Любомир Гузар пережив шість кінців світу (відео)