До Первомайську підтягуються повстанці

Поділитися

УВАГА! ПОВСТАННЯ У ПЕРВОМАЙСЬКУ!
За вказівкою губернатора Круглова у м.Первомайську була вчинена груба провокація ! На будівлю ОВК№132 вчинено напад , зникли виборчі бюлетені та протоколи з сейфу ОВК, що засвідчують перемогу опозиційного кандидата Аркадія Корнацького. Проти членів ОВК, та журналістів що є свідками примінено фізичну силу та слізогінний газ! У відповідь на злодіяння Круглова мешканці міста перекрили трассу Миколаїв – Київ , з автомобілів будуються барикади! Серед повстанців багато постраждалих, сутички народу з бандитами Режиму тривають, з навколишніх міст до Первомайську підтягуються повстанці. !!!

Драма на окрузі N132: Пшонки остаточно поїхали дахом

Пояснюю для тих, хто не в темі: сім’я Пшонок цілеспрямовано та методично віджимає у Аркадія Корнацького його успішні бізнеси, які він будував з 2004 року.

Він виявився мужиком крутим та непоступливим, та лягати під цих бєспрєдєльних відморозків відмовився.

Пішли погрози вбивством – і його самого, і його сім’ї, з маленькою донькою включно.

Він перевіз сім’ю за кордон та виїхав сам.

Його справа є знаковою в тому плані. що, якщо він вистоїть – могутність Пшонок похитнеться. Тому Пшонки не можуть дозволити собі програти і підуть на все – навіть на випалення напалмом усього 132-го округу.

Нагадаю, сьогодні уночі Беркут захопив 132-гу ОВК та почав знищувати бюлетені

Ми з Корнацьким дружимо сім’ями з 2004 року. На його гроші я робила вибори в Миколаївській області в 2004 році.

Аби отримати уявлення про його особистість та його погляди, можна прочитати його статті тут і тут.

Важко сказати, чи розуміють Пшонки, наскільки круто вони глобально підставляють свого боса-Президента через свою феєричну жадібність та зажерливість, а також непомірні понти та амбіції.

Це саме той випадок, коли заруба є смертельною, і переможець може бути тільки один Для команди Януковича є однаково смертельно небезпечним і дозволити Корнацькому перемогти, бо тоді він створить прецедент – “шматок м’яса втік з пащі у голодного шакала”, і – таки додушити Корнацького, бо саме цей випадок цілком може стати каталізатором нової революції.

Особисто я в цій ситуації пожертвувала б Пшонками. Вони, звичайно, дуже цінні представники президентської когорти, але аж ніяк не незамінні.

Особиста бізнес-драма Корнацького вже стає знаковою та модельною.

Ну, а все, що можна тут зробити, не маючи можливостей втрутитись в процес – це надати максимальний розголос цій епічній драмі та її причинам.

Що я, власне, і роблю.

Сьогодні у другій половині дня я вирушаю у Первомайськ, телефон для зв’язку зі мною 050 676 36 83 –  Тетяна Монтян
Прохання терміново поширити!!!http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/5093815791d33/

Хто складе компанію голові Тернопільської облради у Верховній Раді

Тернопільський обласний театр ім.Т.Г.Шевченка запрошує у листопаді