Як тернопільського співака зазомбував чорношкірий пастор (відео)

Поділитися

Виходець з Тернопілля, співак Віктор Павлік досі не вірить, що його міг зазомбувати одіозний пастор Сандей Аделаджа. Окрім нашого краянина, до шахрая ходили на проповіді політики, співаки, учені!

До Сандея Ажеладжі ходили Лазаренко, Омельченко, Білозір, мама Білик, Віктор Павлік, Бужинська та інші відомі персоналії.

З Тимошенко лідер “Посольство Боже” “виганяв бісів”, а секретар Ради національної безпеки і оборони (тоді перший віце-прем’єр ) Андрій Клюєв обіцяв забезпечити секті фінансування.

Про це йдеться у першому випуску програми “Українські сенсації”, пише сайт “ТСН”.

Як розповідає у програмі колишній “права рука” пастора Сандея Аделаджі Павло Федоров, Аделаджа виганяв з Юлії Тимошенко бісів. Мовляв, екс-прем‘єр-міністр з’явилася у них у грудні 2000-го року.

“Пригадую, що прийшла точно так, як і звичайні люди. Ще у неї не було коси – пряме волосся було. Вийшла на трибуну й казала: “Там зло у парламенті сидить. Треба його подолати”, – розповідає Федоров.

“А як Сандей себе поводив: він взяв її за руку – і туди її, і сюди її (імітує розмахування у сторони, вигнання бісів з Тимошенко). Більше ні з ким таке не робив…” – стверджує екс-помічник у “Посольстві Божому”.

А у Латвії Аделаджа розповів, що саме у його церкві покаялася Тимошенко. І не аби кому, а майбутній тещі Леоніда Черновецького Софії Жукотанській, матері тієї самої Олени Савчук, яка посіла місце Айвазової у житті Леоніда Михайловича.

“Я знаю Юлію Володимирівну персонально. Думаю, що вона розумниця, дуже обдарований український політик”, – казав про Тимошенко сам Аделаджа.

Окрім того, Сандей на проповідях вихвалявся:

“Ми вже встигли посадити своїх людей в Адміністрацію президента, ми вже встигли зустрітися з президентом, ми вже встигли просунути своїх людей в Кабінет міністрів…”.

У програмі також показали старі світлини та відео, на яких видно, як до церкви ходили колишній мер столиці Олександр Омельченко та його наступник – Леонід Черновецький. Саме сектанти “Посольства” зробили його депутатом Ради, а потім і посадили у мерське крісло, переконує Федоров.

У 2004-му Аделаджа “завербувався” у “помаранчеві революціонери”. А Нестор Шуфрич у ті дні звинуватив “Посольство Боже” – мовляв, через них і відбулося зомбування киян, котрі вийшли на Майдан.

Але у 2010-му політичні погляди пастора змінилися. Щойно до влади прийшли регіонали, Аделаджа почав молитися іншому богу – “регіональному”.

“Бог за Партію регіонів! Слава Богу за Клюєва, слава Богу за Януковича! Бог з нами, бог з Віктором Федоровичем”, – промовляв голова “Посольства”.

У розпал президентських перегонів Сандей Аделаджа зустрічався з відомими регіоналами. Його помічник, Федоров, розповів, що у ті дні пастор й персонально посвятив до церкви нинішнього голову РНБО Андрія Клюєва.

Після перемоги Януковича Аделаджа весь час отримував персональні подяки від перших осіб країни. До речі, подяки для нього від першого віце-прем‘єр-міністра Андрія Клюєва передавав особисто його радник – пастор, як ідеться у програмі, Володимир Шушкевич.

Саме Шушкевич свого часу привів у церкву опального нині Павла Лазаренка, тоді лідера партії “Громада” і депутата Верховної Ради

Та й сам Шушкевич не соромився розповідати, що Клюєв пообіцяв фінансувати секту.

“Виявляється, мій шеф теж дивився проповіді… Я приходжу до нього в кабінет, а там саме моя проповідь лунає. І він каже: “Знаєш, що я подумав, що ти не зможеш всю Україну сам об’їздити з проповідями”. І він каже: “Я хочу, якщо можна тобі, знайди 5-6 осіб собі таких, як ти, щоби вони їздили всюди проповідували”. І що цікаво – він в кінці сказав: “Я забезпечу повністю їх фінансування”, – розповідав помічник Клюєва Шушкевич.

Також у програмі розповідається про те, як за допомогою зірок та VIP-персон опальний улюбленець Черновецького починав зомбувати українців. У 90-ті роки і пізніше до рук темношкірого “месії” Аделаджі масово потрапляли представники української естради.

Катя Бужинська, Петро Чорний, Саша Барон (з гурту “Барон та мюзік степ”). А пізніше я привів Марину Одольску. Пам’ятаю, приходила й мама Іри Білик – вона мене весь час просила: “Вітя, ну поговори з Ірою, може, й Іра б пішла до нас…” – розповідає через дев’ять років співак Віктор Павлік, який, як і його колеги, ходив до Аделаджі.

А поки зірки співали у Сандея, наповнювалися скрині з десятиною ущент.

“У той час, коли я співав, пастор казав: “А зараз всі скидаємося по десятині”. Я завжи давав і даю пожертви до церкви. Це ж боже! А бог знає, що з цими грошима робити”, – розповідає Віктор Павлік, який одним з перших почав співати “під дудку Аделаджі.

Втім, артист і досі не вірить, що Аделаджа його зомбував.

“Пастор Сандей був моїм духовним отцем. Мене особисто ніхто точно не зомбував”, – упевнений він.

Тим часом колишній помічник Аделаджі Павло Федоров розповів, кого з зірок він бачив на служіннях. Серед них опинилися хореограф Григорій Чапкіс і навіть кума Віктора Ющенка.

Чапкіс там був, багато вчених, Шалімова пам’ятаю, ну і звичайно майбутній міністр культури Оксана Білозір“, – запевнив екс-помічник Сандея.

Як запевняє психолог-криміналіст Юрій Ірхін, причину появи зірок у церкві, пояснити просто. Грубо кажучи, таким чином легко було чіпляти інших на гачок.

“Я вас запевняю, лідерам таких сект ніколи не прийде й думка обманути відому людину! Ця відома людина буде з екрану телевізору розповідати, що тут все чесно й порядно. Цю люди використовуються в якості реклами, не більше, й не менше”, – сказав психолог-криміналіст.

На Тернопільщині кожного дня заходять в інтернет 11 тисяч осіб

Вийшов сотий номер журналу “Мандрівець”